Zeta Hvit omtale 2017 | Ikke kjøp før du leser dette!

Home » Review » Zeta White » Zeta Hvit omtale 2017 | Ikke kjøp før du leser dette!

Last Updated on

Zeta White er en kraftig hud whitening løsning som fungerer godt for både menn og kvinner i alle aldre.

Zeta White Omtaler: Er det den beste Skin Lightening System?

Det er en trygg og alternativ til harde bleking kremer eller sterke hud Whitening produkter fordi det er formulert med en nøye utviklet blanding av naturlige, men svært effektive, hud lightening ingredienser.

Produktene er utviklet for å hjelpe folk føler deg komfortabel og mer trygg i sin egen hud.

Alle ingrediensene i formelen og det endelige produktet i seg selv har vært forskning og testet som er 100% trygg og for å sikre at de fungerer godt for å gi brukerne den støtten de leter etter.

Hvordan virker Zeta Hvitt Arbeid på huden din?

Zeta Hvit er en tre 3-punkts hud Lightening System.

Våre tre-punkts lyn system som inneholder trilogien hud lightening løsninger, vaske ansiktet, fuktighetskrem og nattkrem, og gir deg alt du trenger for den ultimate synlige hud lightening resultater.

Zeta hvite serien fungerer sammen som allianse for å møte alle hudens behov, til de optimale tider på dagen og daglig bruk er sterkt anbefalt for best effekt.

PROS:

Inneholder naturlig blanding av ingredienser.

 • 95% Organic
 • Ingen kjemikalier.
 • Ingen giftstoffer.
 • Ingen hydrokinon.
 • Alkohol Paraben, sulfat Gratis
 • Enda bedre, ingen ekle bivirkninger.
 • Bare lettere, hvitere, og naturlig lysere hud.
 • Hver produkter er 100% trygg for regelmessig bruk.
 • Utmerket valuta for pengene som det inkluderer en ekstra ansikt vask.
 • Made In Storbritannia
 • vegan Friendly
 • Ikke testet på dyr
 • 100% pengene tilbake garanti
 • Arbeider for 24 timer Night & Day

ULEMPER:

Ingen ekle bivirkninger fordi det er 100% sikkert. Bare bivirkningene kan observeres i de folkene som er følsomme for ovennevnte ingredienser.

Den andre ulempen er at du bør bruke disse tre produktene i synergi.

Zeta White Omtaler: Er det den beste Skin Lightening System?

Her er de tre formler som må brukes med dette systemet:

1. Face Lightening Wash:

Den første integral av programmet er forsiden lightening vask.

Denne vasking har enzym-rik papaya ekstrakt som fungerer som naturlig å lette pigmentering av hud.

I tillegg har formelen har sitron- ekstrakter som kan reduserer mengden av melanin hud produserer.

Ut av de tre produktene av zeta hvitt produkt som kreves for å bli brukt, er dette en av de første skritt for å oppnå en fantastisk eller utrolig utseende.

INGREDIENSER

Ansiktet lighte vask inneholder Renset vann, aprikos olje (aprikos), cetearylalkohol, polysorbat 60, kokos glukosid, kokosolje (Cocosøyene nucifera), avokadoolje (Persea Gratissima), stearinsyre, vegetabilske glyserin, kaliumoleat, kaliumkokoat , kaliumsitrat, xantangummi, papaya ekstrakt (Carica papaya), tranebær ekstrakt (amerikansk tranebær), jordbær ekstrakt (Fragaria vesca), sitronekstrakt (citrus medica Limonum), mango ekstrakt (Mangifera indica), kalium palme kernelate, palmekjerneolje, silke peptid, fenoksyetanol og ethylhexylglycerin.

BESKRIVELSE

Passer for alle hudtyper, renser Zeta Hvit ansikt vask forsiktig huden din, samtidig bidrar til å skape den perfekte basen for å bedre absorbere lyn fuktighetskrem eller nattkrem.

HVORDAN Å BRUKE

Bruk to ganger daglig, om morgenen og kvelden. Anvende en liten mengde av ansikt vask på våt hud. Masser i, i en sirkulær bevegelse, før skylling av og forsiktig trykking tørr.

Følg med lyn fuktighetskrem eller nattkrem. Brukte morgen og kveld, er det ditt første skritt mot å skape grunnlaget for lysere, hvitere hud.

$ 38.64 vil koste i ansiktet lighte vask fra detaljhandel på $ 64,44.

2. Lightening Night Cream

Den andre integrert med programmet er lynet nattkrem som hjelper huden din fylle mens du sover eller gjenoppretter og forbedrer huden som en sover gjennom natten.

Kremen er rik på et stoff som heter allantoin som øker høye nivåer av Allantoin som er ansvarlig for å fjerne de døde og skadede hudceller fra overflaten, huden er i stand til å helbrede og utvikle en lysere overflate, banet vei for vekst av nye , lettere hud og hindre videre mørkning.

I tillegg har denne formelen egenskapene til anti-inflammatorisk agenter som fremmer imponerende lysstyrke betyr at du vil våkne ser lysere og revitalisert.

Kort sagt, hjelper Zeta Hvitt lyn nattkrem i cellefornyelsen og foryngelse, mens du sover. Fade mørke og pigmentering, mens prepping for neste dag.

INGREDIENSER

Lightening nattkrem inneholder renset vann, cetearylalkohol, polysorbat 60, vegetabilsk glyserin, solsikkeolje (Helianthus annuus), olivenolje (Olea europaea), kokosolje (Cocos nucifera), sheasmør (Butyrospermum parkii), aprikos olje (aprikos ), sinkoksyd, silke peptid, vitamin E (tokoferol), vitamin C (askorbinsyre), hyaluronsyre (natriumhyaluronat), stearinsyre, xantangummi, avokadoolje (Persea Gratissima), hvetekimolje (Triticum vulgare), kveld Primrose olje (Oenothera biennis), argan olje (Argania spinosa), grønn te ekstrakt (camellia sinensis blad), pasjonsfrukt ekstrakt (Passiflora edulcis), Arnica olje (Solblom), plomme ekstrakt (prunus domestica), allantoin, phenoxyethanol, og ethylhexylglycerin .

HVORDAN Å BRUKE :

Gni forsiktig inn i ansikt og hals om natten, etter rensing og tørking. Påfør rikelig for best resultat og la til å absorbere i huden din mens du sover.

$ 38.64 vil koste om lynet natt krem ​​fra detaljhandel på $ 64,44.

3. Lightening Moisturizer

Til slutt, den siste komponent i systemet har en lyn fuktighetskrem inneholdende lakrisekstrakt bare lyse huden, men for å virke som en naturlig solkrem og skjold mot mørkfarging av huden stråler.

Denne fuktighetskrem arbeider for å gi huden med den ekstra boost at det er behov for ved å fjerne eventuelle gjenværende mørke flekker og andre problemer som gjenstår.

Gir både restaurering fra pigmentering, og beskyttelse mot videre mørkning.

Zeta Hvit lightening fuktighetskrem er formulert med den perfekte kombinasjonen av naturlig hud lightening ingredienser.

Med denne formelen, brukerne er i stand til å virkelig forbedre sitt utseende for en fantastisk glød.

INGREDIENSER

Lynet fuktighetskrem inneholder Renset vann, cetearylalkohol, polysorbat 60, vegetabilsk glyserin, solsikkeolje (Helianthus annuus), olivenolje (Olea europaea), kokosnøttolje (Cocosøyene nucifera), shea smør (Butyrospermum parkii), aprikosolje (aprikos ), sinkoksyd, silke peptid protein, vitamin E (tokoferol), vitamin C (askorbinsyre), hyaluronsyre (natriumhyaluronat), papaya ekstrakt (Carica papaya), tranebær ekstrakt (amerikansk tranebær), jordbær ekstrakt (Fragaria vesca), sitronekstrakt (citrus medica Limonum), lakrisekstrakt (Glycyrrhiza glabra), allantoin, stearinsyre, xantangummi, fenoksyetanol og ethylhexylglycerin.

HVORDAN Å BRUKE

Gni forsiktig en liberal mengde fuktighetskrem inn i huden din, etter rens med Zeta Hvit ansiktet lightening vask. Du kan brukes alene eller som en base for make-up.

$ 38.64 vil koste på lightening fuktighetskrem fra detaljhandel på $ 64,44.

Zeta Hvite resultater

zetawhite før etter

Ved hjelp av Zeta Hvit vil gi deg de samme resultatene du forventer å få med high end hud bleking system for mye mindre. Når den brukes daglig, går systemet til å fungere hindre produksjonen av melanin, som lysner huden din over tid. 100% naturlig system er sikker og effektiv.

zeta hvit før etter resultater - Zeta Hvite Anmeldelser: Er det den beste Skin Lightening System?

Zeta Hvite Kundeerfaringer

 • Endelig en naturlig lyn system som fungerer. Zeta White er mye bedre kvalitet enn andre produkter jeg prøvde. – Endelig en naturlig lyn system som fungerer. Zeta White er mye bedre kvalitet enn andre produkter jeg prøvde. – Jane
 • Zeta White har gitt meg tillit tilbake. Uten tvil den beste lightening produkt som jeg har prøvd. Vil absolutt anbefale! – Zoe

Hvordan å bruke?

Systemet er praktisk, enkel å bruke.

Alder, genetikk og miljøfaktorer som sol eksponering, kan føre til en økning i produksjonen av pigmentet melanin, som lever dypt i huden din.

Når den utløses, produksjon av melanin fører til mørkere og pigmentering, disse tre produktene som hjelpemidler for å bekjempe og kjempe mot virkningen av alder, genetikk, og eksponering for miljøfaktorer.

Våre godt formulert Zeta hvit hud Whitening produkter vil hjelpe eller gjenopprette deg å oppnå lysere hud du ønsker.

For best resultat, anbefaler vi å bruke våre tre hele systemet slik at du kan få maksimalt utbytte av hver av de naturlige hud lightening ingredienser de hver inneholder.

Tilgjengelighet:

Lett tilgjengelig på nettbutikker. Du kan også bestille fra den offisielle nettsiden til Zeta Hvit.

Dette full system inneholder en ekstra gratis ansiktsvask for våre kunder.

Klikk her for å bestille ZetaWhite Skin Lightening System »

FLASH SALE 20% OFF »