Zeta alb Review 2017 | Nu Vand Înainte de a citi acest!

Home » Review » Zeta White » Zeta alb Review 2017 | Nu Vand Înainte de a citi acest!

Last Updated on

Zeta alb este o solutie puternica de albire a pielii, care funcționează bine pentru bărbați și femei de toate vârstele.

Zeta alb Comentarii: Este cel mai bun Skin Lightening System?

Este un sigur si alternativa la creme de albire dure sau produse dure de albire a pielii, deoarece este formulat cu un amestec atent dezvoltat de ingrediente naturale, dar foarte eficiente, deschiderea culorii pielii.

Produsele este conceput pentru a ajuta oamenii să se simtă confortabil și mai încrezători în propria lor piele.

Toate ingredientele din formula și produsul final în sine au fost testate de cercetare și care este de 100% în condiții de siguranță și pentru a se asigura că acestea funcționează bine pentru a oferi utilizatorilor cu sprijinul pe care il cautati.

Cum funcționează Zeta albă pe pielea ta?

Zeta alb este un sistem de trei Lightening 3 puncte de piele.

Sistemul nostru de iluminat 3 puncte care conține trilogia de soluții deschidere a culorii pielii, spălarea feței, crema hidratanta si crema de noapte, oferindu-vă tot ce ai nevoie pentru final în rezultate vizibile deschiderea culorii pielii.

Gama Zeta Albă lucrează împreună ca alianță pentru a satisface toate nevoile pielii tale, la duratele optime de zi și de utilizare de zi cu zi este foarte recomandat pentru cel mai bun efect.

Pro-uri:

Conține amestec de ingrediente naturale.

 • 95% organic
 • Nu există produse chimice.
 • Nu există toxine.
 • Nr hidrochinonă.
 • Alcoolul paraben, sulfat gratuit
 • Mai bine încă, nu are efecte secundare neplăcute.
 • Doar mai ușoare, mai albă, și pielea în mod natural mai luminos.
 • Fiecare produse este 100% sigur pentru utilizarea regulată.
 • valoare excelentă pentru bani, deoarece include o spălare față suplimentară.
 • Made In Marea Britanie
 • vegan Friendly
 • Nu a fost testat pe animale
 • 100% banii înapoi de garantare
 • Lucrări de 24 de ore de noapte & Day

CONS:

Nu există efecte secundare neplăcute, deoarece este de 100% în condiții de siguranță. Numai efectele secundare pot fi observate în acele popoare care sunt sensibile la ingredientele menționate mai sus.

Al doilea dezavantaj este că ar trebui să utilizați aceste trei produse în sinergism.

Zeta alb Comentarii: Este cel mai bun Skin Lightening System?

Aici sunt cele trei formule care trebuie să fie utilizate cu acest sistem:

1. Face Lightening Wash:

Prima integrală a programului este spălarea feței iluminare.

Această spălare caracteristici enzimă extract de papaya bogat, care funcționează ca în mod natural pentru a ușura pigmentarea pielii.

În plus, formula are extracte de lamaie, care se poate reduce cantitatea de melanină pielii produce.

Din cele trei produse de produs alb zeta necesare pentru a fi utilizat, acesta este primul pas pentru obținerea unui aspect uimitor sau uimitor.

INGREDIENTE

Spălarea luminarea feței conține apă purificată, ulei de caise (Prunus armeniaca), cetearil alcool, polisorbat 60, ulei de cocos glucozida, ulei de cocos (nucifera), ulei de avocado (Persea gratissima), acid stearic, glicerină vegetală, oleat de potasiu, cocoat de potasiu , citrat de potasiu, gumă xantan, extract de papaya (carica papaya), extract de afine (Vaccinium macrocarpon), extract de căpșuni (Fragaria vesca), extract de lămâie (citrice medica limonum), extract de mango (Mangifera indica), potasiu palmier kernelate, sâmburi de palmier, peptid de mătase, fenoxietanol și ethylhexylglycerin.

DESCRIERE

Potrivit pentru toate tipurile de piele, Zeta alb se spală fata curata delicat pielea, în timp ce ajuta la crearea baza perfectă pentru a absorbi mai bine crema de crema de noapte sau trasnet.

CUM SĂ UTILIZAȚI

Utilizați de două ori pe zi, dimineața și seara. Se aplică o cantitate mică de spălare față în pielea umedă. Masaj, într-o mișcare circulară, înainte de clătire off si mangaie uscat usor.

Urmați cu crema hidratanta sau crema de noapte trasnet. dimineața și seara folosit, este primul tău pas spre crearea bazele pentru mai ușoare, pielea mai albă.

$ 38.64 va costa pe luminarea fata de spălare de vânzare cu amănuntul de $ = 64,44.

2. Lightening Cremă de Noapte

A doua integrantă a programului este iluminat crema de noapte care ajuta pielea reface in timp ce dormi sau restaurează și îmbunătățește pielea ca unul doarme prin noapte.

Crema este bogat într-un compus numit alantoină, care să stimuleze un nivel ridicat de alantoină, care este responsabil pentru eliminarea celulelor moarte și deteriorate ale pielii de la suprafata, pielea este capabil să vindece și să dezvolte o suprafață mai luminoasă, deschizând calea pentru creșterea de noi , pielea mai deschisă și prevenind întunecare în continuare.

În plus, această formulă are proprietăți de agenți anti-inflamatorii, care promovează luminozitate uimitoare înseamnă că va trezi în căutarea mai luminos și revitalizată.

Pe scurt, Zeta alb crema de trasnet noapte ajută la regenerarea celulară și de întinerire, în timp ce dormi. Atenuare întuneric și pigmentare, în timp ce pregătești pentru a doua zi.

INGREDIENTE

Lightening crema de noapte conține apă purificată, alcool cetearil, polisorbat 60, glicerină vegetală, ulei de floarea soarelui (Helianthus annuus), ulei de măsline (Olea europaea), ulei de cocos (nucifera), unt de shea (Butyrospermum parkii), ulei de caise (Prunus armeniaca ), oxid de zinc, peptida de mătase, vitamina E (tocoferol), vitamina C (acid ascorbic), acid hialuronic (hialuronat de sodiu), acid stearic, gumă xantan, ulei de avocado (persea gratissima), ulei din germeni de grâu (triticum vulgare), seara ulei de primulă (Oenothera biennis), ulei de argan (Argania spinosa), extract de ceai verde (Camellia frunză sinensis), extract de passionfruit (passiflora edulcis), ulei de arnică (arnica montana), extract de prune (Prunus domestica), alantoina, fenoxietanol și ethylhexylglycerin .

MOD DE UTILIZARE:

Freca ușor în față și gât în ​​timpul nopții, după curățare și uscare. Aplicați generos pentru rezultate mai bune și se lasă să se absoarbă în piele în timp ce dormi.

$ 38.64 va costa pe luminarea crema de noapte de vânzare cu amănuntul de $ = 64,44.

3. Lightening Moisturizer

În cele din urmă, ultima componentă a sistemului are o crema hidratanta trasnet, care conține extract de lemn dulce lumina doar pielea, ci de a acționa ca un scut natural de protecție solară și împotriva razelor întunecare ale pielii.

Această cremă hidratantă lucrează pentru a oferi pielii cu impuls suplimentar, care are nevoie de compensare orice pete întunecate rămase și alte probleme care rămân.

Furnizarea atât de restaurare de pigmentare și de protecție de la întunecare în continuare.

Zeta alb hidratant luminarea este formulat cu combinația perfectă de ingrediente naturale ale pielii de deschidere a culorii.

Cu această formulă, utilizatorii sunt capabili de a spori cu adevarat aspectul lor pentru o strălucire uimitoare.

INGREDIENTE

Crema trasnet conține apa purificată, alcool cetearil, polisorbat 60, glicerină vegetală, ulei de floarea soarelui (Helianthus annuus), ulei de măsline (Olea europaea), ulei de cocos (nucifera), unt de shea (Butyrospermum parkii), ulei de caise (Prunus armeniaca ), oxid de zinc, proteine ​​de peptidă mătase, vitamina E (tocoferol), vitamina C (acid ascorbic), acid hialuronic (hialuronat de sodiu), extract de papaya (carica papaya), extract de afine (Vaccinium macrocarpon), extract de căpșuni (Fragaria vesca), extract de lămâie (citrice medica limonum), extract de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), alantoină, acid stearic, gumă xantan, fenoxietanol și ethylhexylglycerin.

CUM SĂ UTILIZAȚI

Freacă ușor o cantitate liberal de cremă hidratantă în piele, după curățare cu spălare Zeta fata alba trasnet. Poti fi utilizat singur sau ca bază pentru machiaj.

$ 38.64 va costa pe luminarea crema hidratanta de vânzare cu amănuntul de $ = 64,44.

Rezultate Zeta alb

zetawhite înainte după

Utilizarea Zeta alb vă va da aceleași rezultate v-ați aștepta să primiți cu high end sistem de albire a pielii pentru mult mai puțin. Atunci când este utilizat zilnic, sistemul merge să lucreze prevenirea producției de melanină, care luminează pielea în timp. 100% tot sistemul natural este sigur si eficient.

zeta alb înainte după rezultate - Zeta alb Comentarii: Este cel mai bun sistem de albirea pielii?

Zeta alb Marturii client

 • În cele din urmă un sistem de iluminat natural care funcționează. Zeta alb este mult mai bună calitate decât alte produse am încercat. – În cele din urmă un sistem de iluminat natural care funcționează. Zeta alb este mult mai bună calitate decât alte produse am încercat. – Jane
 • Zeta White mi – a dat încrederea mea înapoi. Cu ușurință cel mai bun produs pe care l – am trasnet încercat. Ar recomanda cu siguranta! – Zoe

Cum se utilizează?

Sistemul este convenabil, ușor de utilizat.

Varsta, genetica si factorii de mediu, cum ar fi expunerea la soare, poate duce la o creștere a producției de melanină de pigment, care trăiește adânc în piele.

Atunci când a declanșat, producția de melanină cauzează întunecare și pigmentare, aceste trei produse care ajuta pentru a combate și lupta împotriva impactului vârstei, genetica, si expunerea la factorii de mediu.

bine formulat piele albă Zeta Produsele noastre de albire va ajuta sau restabilirea pentru a atinge pielea deschisa la culoare pe care doriți pentru.

Pentru rezultate optime, vă recomandăm să utilizați trei nostru sistem complet, astfel încât să puteți primi beneficiul maxim de la fiecare dintre deschiderea culorii pielii ingrediente naturale pe care le conțin fiecare.

Disponibilitate:

Ușor disponibile la magazinele online. Puteți comanda, de asemenea, de pe site-ul oficial al Zeta White.

Acest sistem complet conține o spălare suplimentară cu fața gratuit pentru clienții noștri evaluate.

Click aici pentru a comanda ZetaWhite Lightening System Skin »

FLASH SALE 20% OFF »