Vigorelle personlig genomgång och resultat

Home » Review » Vigorelle » Vigorelle personlig genomgång och resultat

Last Updated on

vigorelle2Användningen av hudkrämer är något som de flesta kvinnor känner till och det verkar konstigt att många kvinnor ignorera deras könsorgan när man tänker på tillståndet i huden.

Detta är något som Vigorelle produkten syftar till att förändra och det lovar förbättrade sexuella erfarenheter när en kvinna använder det.

Vi tittade på webbplatsen och insåg att detta var en produkt speciellt framtagen för kvinnor som hade förlorat sitt intresse för sexuell aktivitet på grund av en rad olika skäl, och så bestämde vi oss för att se vad det hade att erbjuda.

Hur Vigorelle Works och Ingredienser

Vigorelle är full av alla naturliga ingredienser som garanterar att villkoret om huden är på en optimal nivå, men det har också två mycket potenta aktiva ingredienser som är en “no misslyckas” system för sexuell förbättring.

De är L-arginin och pepparmyntolja. När den används i en vaginal kräm de är den ökända “ett-två” punch som garanterar framgång. Detta beror på att L-arginin är en NO booster som översvämningar kvinnliga könsorganet med blod så snart det tillämpas.

Pepparmynta olja är en aktuell lösning som skapar en pirrande känsla som förhöjer någon sexuell aktivitet. Detta är naturligtvis utformad för att fungera mycket väl.

Vigorelle lovar, bland andra fördelar:

  • Djupare, mer intensiv känsla under sex och förspel
  • Mer intensiva orgasmer, ibland flera orgasmer
  • Hjälper till med vaginal torrhet

Rakels Experience Med Vigorelle

how-to-use-VigorelleNär vi började titta runt för “officiella” bevis på att detta var en effektiv produkt som vi var verkligen förvånad över de många medicinska experter tyder på att det var. Vi hittade också positiva recensioner från dem som faktiskt använder produkten.

Dessa varierade från kvinnor som hade passerat klimakteriet för kvinnor som kändes som de hade bara inget intresse av sex längre, så jag bestämde att ge denna kräm ett försök själv!

Eftersom jag nu 42 år gammal, även om jag hatar att erkänna det, kan vaginal torrhet ibland vara ett problem. Det är så lätt att använda den här krämen att ta oron ur smärta som ibland kan komma med sex om du inte är “beredd”.

Även vid min ålder, är min sexuella libido inte vad som är var när jag var 30, och det här arbetat för att få mig på humör snabbt!

Jag gillar verkligen Vigorelle som ett smörjmedel och och det fick mig att känna yster. Det känns varm och pirrig när du sätter på och det har en något mint lukt (som hjälper till med pirrande känsla du får).  Jag kan definitivt säga att det ökade blodflödet till det området, vilket gjorde det mer känsliga. 

Den har en krämig, slippy konsistens, och du kan använda den med eller utan kondom. Jag håller det i min säng låda så det är lätt tillgänglig, och bara veta att det är i det får mig att känna som jag kunde vara redo att gå på ett ögonblick varsel.

Om du letar efter något att krydda upp ditt sexliv, eller om du känner att du behöver lite mer stimulans i detta område, jag rekommenderar det!

Rekommendation och Köpställen Vigorelle

Vigorelle är bara tillgänglig online på tillverkarens webbplats och några väljer andra platser. Beställning från den officiella sajten kommer att ge dig en några frågor 60-dagars full pengarna tillbaka garanti !

Just nu de erbjuder en speciell om du köper en 2-månaders leverans, får du en gratis one-touch “mini kula” (och det är inte en mixer!) Även de sänder det diskret, det kommer att komma i en icke-Standarduppg rutan så oroa dig inte om det.

1 MONTH SUPPLY
$59.95
Reg. Price : $59.95
SAVE $0
1 Month Supply
buy now »
3 MONTHS SUPPLY
$154.95
Reg. Price : $179.95
SAVE $25
3 Months Supply + Bonus Gift
buy now »
6 MONTHS SUPPLY
$289.95
Reg. Price : $359.95
SAVE $70
6 Month Supply + Bonus Gift + Free Shipping (US Only)
buy now »

Vi rekommenderar Vigorelle grund av dess höga nivå av acceptans av den medicinska industrin, dess positiv feedback från konsumenter, och dess naturliga ingredienser, och det faktum att det fungerade för mig.

Lite räcker långt, och det faktum att det kommer i en lufttät pump kommer att behålla sin fräschör och förhindra föroreningar från att komma in. Detta är en produkt som är värt något höga priset eftersom det faktiskt fungerar!

vigorelle_val_500x300

 

FLASH SALE 20% OFF »