V-Tight Gel Review: Hogyan Húzza a hüvely természetesen V-Tight Gel

Home » Review » VTight » V-Tight Gel Review: Hogyan Húzza a hüvely természetesen V-Tight Gel

Last Updated on

Miután egy laza hüvely lehet a fő forrása a frusztráció és irritáció, esetleg kínos.

Ez okozhatja, hogy elveszíti önbizalmát a hálószobában, és problémái vannak vizelet szivárgás más szóval, ez csak még egy gond / forrása a stressz a tányéron, ami valószínűleg már tele más gond.

Tehát lássuk megszabadulni egyikük hüvelyi lazaság.

Ismerje meg, hogyan a hüvely valóban működik, és hogyan termékek, mint például a V-Tight gél, és a különböző gyakorlatok segítségével ostor a hüvely vissza alakját.

hüvelyi Mechanics

Először is meg kell tisztázni néhány téves, hogy sok ember kapcsolatos lazasága vagy szorossága a hüvelybe.

 • Szex nem okoz a hüvely lazítani.
 • Egy nő nem veszíti el automatikusan szorítás után az első alkalom, hogy a szex. És ez a feljegyzés, ez nem is igaz, hogy minden szüzek automatikusan szűk. Szóval srácok keresve szüzek, hogy azok valakit „szűk” nemcsak rándulások, de félretájékoztatták / tudatlan rándulások.
 • A sok szex nem okoz a hüvely lazítani. Van egy mondás, amely kijelenti: „ha ő vagina laza, hát ő”. Ez nem igaz; ez orvosilag nem pontos. Ez egyszerűen egy módja megszégyenítés szexuálisan aktív nők kezelni őket, ha azok sérültek árut.
 • Szülési nem automatikusan és véglegesen „roncs” a vagina.

Másodszor, fel kell ismernünk, hogy minden szervezet más. Vannak, akik rövid, néhány magas, néhány karcsú, néhány kanyargós, és néhány kisebb vagy nagyobb, mint a többi vaginas

Most, hogy ez az útból, hadd beszélje hogyan vagina tényleg működik.

Kedvemért: hogy az ujjait, és húzza a sarkát a száját, és akár egy gyerek csinál, amikor akarják, hogy egy vicces arc.

Most hagyjuk, hogy menjen. Ismételjük meg ezt többször is. Mi történt?

Te állandóan a végén egy hatalmas, kifeszített szájába vagy ment vissza az eredeti alakját?

Úgy ugrott vissza, igaz?

Nos, a vagina cselekmények ugyanúgy, mert szöveti rendkívül rugalmas, az ajánlatkérő és pihentető, a helyzettől függően. Hacsak nem szexuális izgalom, a szülés, vagy nyugodt és beillesztése valamit (például egy tampon vagy a pénisz), a hüvelyi izmok vannak összehajtva, hasonlóan ahhoz, ahogy egy Slinky vagy egy harmonika, amikor senki sem játszik velük.

Ébredés

Ha lesz felkeltette, ez a szövet ellazítja egy kicsit annak érdekében, hogy jobban igazodjon a merevedés (vagy szexuális játékszer). De ez a változás nem drasztikus on; ez inkább olyan, mintha egy szigorúan zárt ököl, majd lazítsuk a markolat csak annyi, hogy képes legyen helyezze az ujját.

Szülés

Kétségtelen, hogy a szülés egy gyermek igényli a hüvely valóban nyúlik magát, egy másik bizonyítéka annak rugalmasságát. A fiatal nők (év alatti 30), a hüvely majd vissza az eredeti állapotába hat hónapon belül a szülés, általában. Ugyanakkor a nők, akik idősebbek voltak, amikor szült nem lehet olyan szerencsés, mert az együttes hatása a szülő folyamat és az elöregedés, amely elvezet minket a következő pontot.

Kivétel : a fiatal nők, akik több gyerek gyors egymásutánban előfordulhat hüvelyi lazítás izomfáradtság miatt.

Öregedés

Ahogy öregszünk, a mi izomszövet természetesen elveszti rugalmasságát és vaginális izomszövet nem különbözik. Hacsak nem, akkor csinál valamit, hogy ellensúlyozzák a lazítás, akkor számíthat arra, hogy kevésbé szigorú, mint öregszünk. Ha van egy gyerek az élet későbbi szakaszában, a kombináció az igények gyermek születése és a már fáradt hüvelyi izmok felgyorsíthatja ezt a folyamatot.

De ne ess kétségbe, hogy lehet kapni a vagina vissza alakját.

Könnyű Ways-hoz Húzza a hüvely

A legjobb módja annak, hogy húzza meg a hüvely természetes az, hogy egy kétágú megközelítést: vagina meghúzás termékeket és a napi testmozgás.

Hüvelyi szigorítása krémek

Számos krémek, zselék, és egyéb termékek, akkor lehet alkalmazni, a hüvely, hogy segítsen neked szigorítani. Most, az egyik legnépszerűbb termék V-Tight Gel, amely felhasználja a természetes összetevők (arginin, mogyoró levél, és manjakani) feszesíti fel azokat az izmokat, és akkor szorosabb.

A legjobb dolog a V-Tight Gel, hogy úgy viselkedik, mint egyfajta on-the-spot hüvelyi tightener.

Úgy kezdődik, hogy gyorsan dolgozzunk (ajánlatos, hogy alkalmazza azt a tíz perccel azelőtt, hogy a közösülés), így tökéletes, ha tényleg szükség van / akar egy szorosabb hüvely, például, ha azt szeretnénk, hogy intim a partnere. Úgy vélem, termékek, mint a V-Tight Gel a „tűzoltás” része a kétirányú megközelítés, bár lehet, hogy tartós hatást, ha használják szorgalmasan, és a testmozgás, mint a hosszú távú megoldás.

Mitől V-Tight annyira hatékony?

Hogyan lehet egy egyszerű gél munkát, hogy a hüvely szigorúbb? A titok a hozzávalókat. Hiszed vagy sem, vannak olyan természetes gyógynövény, amely hatással lehet a hüvely falát. És a V-Tight két leghatékonyabb összetevőket.

Manjakani

Származik a tölgyfa, manjakani akkor képződik, amikor a darazsak csípése a tölgyfa alkotnak egy ciszta labdát a védelem. A ciszta a manjakani vagy tölgyfa gall. Tartalmaz tanninok, ellágsav és galluszsav. Ezek hatása olyan erős összehúzó hatású.

Manjakani arra használták, hogy javítsa a hüvelyi egészség évszázadok óta. Arra használták, hogy visszaállítsa a hüvelyi rugalmasságát, és valóban átalakítja hüvely falát. Ez is segít megszabadulni a büdös hüvelyi folyás.

Manjakani segíthet:

 • Heal hüvelyi szövet
 • Húzza meg a hüvely
 • visszaállítása rugalmasság
 • Csökkenti a hüvelyi folyás

Varázsdió

Mint manjakai, varázsmogyoró arra használták, hogy segítsen húzza hüvely falát. A vérzéscsillapító tulajdonságai vannak, mi segít átalakítja a hüvely falát.

Varázsmogyoró is tartalmaz természetes fenolok, tanninok, fitokemikáliák fitoösztrogének, amelyek könnyen szállíthatók a bőrbe.

Mindkét összetevők bizonyítottan és feszessé hüvely falát.

Mik azok a néhány nem nyilvánvaló előnyei a szigorúbb Vagina?

A szivárgás megszüntetésére

Előfordul, hogy mindenki számára. Nevetsz túl kemény, akkor tüsszentés túl kemény, ha köhög túl erőteljesen, és ennek következtében, akkor szivároghat. Ezt nevezik inkontinencia és különösen gyakori a nők, akik a közelmúltban szült. Tanulás, hogyan kell irányítani ezeket az izmokat ugyanakkor erősíteni őket, ugyanakkor segít megakadályozni incidenciáját szivárgást.

Fokozott elégedettség a közösülés

Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy van összefüggés a medencefenék izmok erejét és a képességét, hogy orgazmus és / vagy tapasztalat öröm.

A kutatások azt mutatják, hogy a nők erősebb medencefenék izmait nagyobb valószínűséggel orgazmus közösülés közben, és általában nagyobb a szexuális kielégülést, mint a nők a gyengébb medencefenék izmait.

(Megjegyzés: Ha gondjai vannak csúcspontját, akkor nem lehet az hüvelyi izmok, de a szex. Csak mintegy 30% -a nő tapasztalja orgazmus miatt penetráció, mert a másik 70% -a számunkra, hogy minden a csikló stimuláció. Ha a partner nem tudja, mit kell csinálni egy csikló … nos, hogy része lehet a probléma.)

Hogyan Start szigorítása a hüvely Ma

Csak azért, mert természetes, hogy egy vagina lazítani idővel nem jelenti azt, hogy el kell fogadni. Hatásainak ellensúlyozására izomfáradtság és rugalmasságát-loss használatával vagina-meghúzás gélek, mint a V-Tight Gel és fizikailag gyakorlása ezek az izmok. Nincs idő, akkor is élvezi szűkebb vagina, ami magával hozza a hozzáadott előnyeit jobb szexuális elégedettség és alacsonyabb előfordulási szivárgás mértéke.

Hogyan használjuk V-Tight Gel

V-Tight Gel olyan könnyen használható. Nem kell aggódnia a bonyolult eszközök vagy furcsa alkalmazási technikák.

Egyszerűen fogalmazva az irányított gél mennyisége az ujjbeggyel, és masszírozza be közvetlenül a hüvely falát. Alkalmazása előtt, akkor szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy mossa meg a kezét. Tiszta kézzel, akkor nem kell aggódnia a káros baktériumok bejutását a hüvelybe.

A gélt kell alkalmazni naponta kétszer a legjobb eredmény.

Milyen gyorsan a V-Tight elkezd dolgozni?

A gél alkalmazása után, akkor elkezdi észrevenni eredménye tíz percen belül, és valóban kezdeni érzés a hüvely szigorítása. Igen, látni fogod eredmények mindössze néhány perc alatt.

Azt akarja, hogy várjon legalább tíz perccel szex előtt.

Ha a gél beindul, a hatás tart több órán át. Egyes emberek, a hatás tart egy egész nap. Minél gyakrabban alkalmazza a gélt, annál hosszabb a hatása tart.

Mennyi ideig tart V-Tight Gel Eredmények utoljára?

Az eredmények a V-Tight Gel állandó, vagy lesz meg kell tartani alkalmazó termékek fenntartani az eredmények?

Az eredmények a gél tartós, de nem állandó. Ahhoz, hogy a szorítás, akkor kell, hogy továbbra is alkalmazza a gélt a végtelenségig.

De itt van a jó hír: Ha össze V-szorosra Kegel vagy más medencefenék gyakorlatok, akkor lehet elérni tartós eredményeket.

A gél-és testmozgás kombinációja az egyik leghatékonyabb módja annak visszaállítására, szorítás egyszer volt -, és megtartják azt.

V-Tight Gel olyan könnyen használható. Nem kell aggódnia a bonyolult eszközök vagy furcsa alkalmazási technikák.

Egyszerűen fogalmazva az irányított gél mennyisége az ujjbeggyel, és masszírozza be közvetlenül a hüvely falát. Alkalmazása előtt, akkor szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy mossa meg a kezét. Tiszta kézzel, akkor nem kell aggódnia a káros baktériumok bejutását a hüvelybe.

A gélt kell alkalmazni naponta kétszer a legjobb eredmény.

Milyen gyorsan a V-Tight elkezd dolgozni?

A gél alkalmazása után, akkor elkezdi észrevenni eredménye tíz percen belül, és valóban kezdeni érzés a hüvely szigorítása. Igen, látni fogod eredmények mindössze néhány perc alatt.

Azt akarja, hogy várjon legalább tíz perccel szex előtt.

Ha a gél beindul, a hatás tart több órán át. Egyes emberek, a hatás tart egy egész nap. Minél gyakrabban alkalmazza a gélt, annál hosszabb a hatása tart.

Mennyi ideig tart V-Tight Gel Eredmények utoljára?

Az eredmények a V-Tight Gel állandó, vagy lesz meg kell tartani alkalmazó termékek fenntartani az eredmények?

Az eredmények a gél tartós, de nem állandó. Ahhoz, hogy a szorítás, akkor kell, hogy továbbra is alkalmazza a gélt a végtelenségig.

De itt van a jó hír: Ha össze V-szorosra Kegel vagy más medencefenék gyakorlatok, akkor lehet elérni tartós eredményeket.

A gél-és testmozgás kombinációja az egyik leghatékonyabb módja annak visszaállítására, szorítás egyszer volt -, és megtartják azt.

Vannak mellékhatásai?

Van aggódnia mellékhatásokat használatakor V-szoros? No. Ez a gél használata biztonságos, és nincs ismert mellékhatása.

V-Tight gél:

 • Nagyon könnyen terjed, így alkalmazása a szél
 • Nem hoz létre rendetlenség
 • Nem irritálja a bőrt
 • Nem tartalmaz káros összetevőket vagy adalékanyagokat
 • Biztonságosan használható óvszerrel

Mellékhatások nélkül aggódni, akkor szabadon használhatja V-Tight gél minden nap. Fontos, hogy használja a gélt következetesen annak érdekében, hogy Önnek a kívánt eredményt.

Hol lehet megvásárolni V-Tight zselé?

Hol kaphat egy üveg V-Tight gél? Lehet vásárolni online, vagy a boltban?

A legjobb hely, ahol vásárolni V-Tight közvetlenül a gyártótól. Ez a legjobb módja annak, hogy a kapott termék valódi.

Előfordulhat, hogy ez a gél eladó más weboldalakon, de soha nem lehet biztos, hogy kapsz az aktuális V-Tight gél termék.

Kattintson ide vásárolni V-Tight Gel a hivatalos honlapján »

FLASH SALE 20% OFF »