V-Tight Gel Review: Hogyan Húzza a hüvely természetesen V-Tight Gel

Home » Review » VTight » V-Tight Gel Review: Hogyan Húzza a hüvely természetesen V-Tight Gel

Miután egy laza hüvely lehet a fő forrása a frusztráció és irritáció, esetleg kínos.

Ez okozhatja, hogy elveszíti önbizalmát a hálószobában, és problémái vannak vizelet szivárgás más szóval, ez csak még egy gond / forrása a stressz a tányéron, ami valószínűleg már tele más gond.

Tehát lássuk megszabadulni egyikük hüvelyi lazaság.

Ismerje meg, hogyan a hüvely valóban működik, és hogyan termékek, mint például a V-Tight gél, és a különböző gyakorlatok segítségével ostor a hüvely vissza alakját.

hüvelyi Mechanics

Először is meg kell tisztázni néhány téves, hogy sok ember kapcsolatos lazasága vagy szorossága a hüvelybe.

 • Szex nem okoz a hüvely lazítani.
 • Egy nő nem veszíti el automatikusan szorítás után az első alkalom, hogy a szex. És ez a feljegyzés, ez nem is igaz, hogy minden szüzek automatikusan szűk. Szóval srácok keresve szüzek, hogy azok valakit „szűk” nemcsak rándulások, de félretájékoztatták / tudatlan rándulások.
 • A sok szex nem okoz a hüvely lazítani. Van egy mondás, amely kijelenti: „ha ő vagina laza, hát ő”. Ez nem igaz; ez orvosilag nem pontos. Ez egyszerűen egy módja megszégyenítés szexuálisan aktív nők kezelni őket, ha azok sérültek árut.
 • Szülési nem automatikusan és véglegesen „roncs” a vagina.

Másodszor, fel kell ismernünk, hogy minden szervezet más. Vannak, akik rövid, néhány magas, néhány karcsú, néhány kanyargós, és néhány kisebb vagy nagyobb, mint a többi vaginas

Most, hogy ez az útból, hadd beszélje hogyan vagina tényleg működik.

Kedvemért: hogy az ujjait, és húzza a sarkát a száját, és akár egy gyerek csinál, amikor akarják, hogy egy vicces arc.

Most hagyjuk, hogy menjen. Ismételjük meg ezt többször is. Mi történt?

Te állandóan a végén egy hatalmas, kifeszített szájába vagy ment vissza az eredeti alakját?

Úgy ugrott vissza, igaz?

Nos, a vagina cselekmények ugyanúgy, mert szöveti rendkívül rugalmas, az ajánlatkérő és pihentető, a helyzettől függően. Hacsak nem szexuális izgalom, a szülés, vagy nyugodt és beillesztése valamit (például egy tampon vagy a pénisz), a hüvelyi izmok vannak összehajtva, hasonlóan ahhoz, ahogy egy Slinky vagy egy harmonika, amikor senki sem játszik velük.

Ébredés

Ha lesz felkeltette, ez a szövet ellazítja egy kicsit annak érdekében, hogy jobban igazodjon a merevedés (vagy szexuális játékszer). De ez a változás nem drasztikus on; ez inkább olyan, mintha egy szigorúan zárt ököl, majd lazítsuk a markolat csak annyi, hogy képes legyen helyezze az ujját.

Szülés

Kétségtelen, hogy a szülés egy gyermek igényli a hüvely valóban nyúlik magát, egy másik bizonyítéka annak rugalmasságát. A fiatal nők (év alatti 30), a hüvely majd vissza az eredeti állapotába hat hónapon belül a szülés, általában. Ugyanakkor a nők, akik idősebbek voltak, amikor szült nem lehet olyan szerencsés, mert az együttes hatása a szülő folyamat és az elöregedés, amely elvezet minket a következő pontot.

Kivétel : a fiatal nők, akik több gyerek gyors egymásutánban előfordulhat hüvelyi lazítás izomfáradtság miatt.

Öregedés

Ahogy öregszünk, a mi izomszövet természetesen elveszti rugalmasságát és vaginális izomszövet nem különbözik. Hacsak nem, akkor csinál valamit, hogy ellensúlyozzák a lazítás, akkor számíthat arra, hogy kevésbé szigorú, mint öregszünk. Ha van egy gyerek az élet későbbi szakaszában, a kombináció az igények gyermek születése és a már fáradt hüvelyi izmok felgyorsíthatja ezt a folyamatot.

De ne ess kétségbe, hogy lehet kapni a vagina vissza alakját.

Könnyű Ways-hoz Húzza a hüvely

A legjobb módja annak, hogy húzza meg a hüvely természetes az, hogy egy kétágú megközelítést: vagina meghúzás termékeket és a napi testmozgás.

Hüvelyi szigorítása krémek

Számos krémek, zselék, és egyéb termékek, akkor lehet alkalmazni, a hüvely, hogy segítsen neked szigorítani. Most, az egyik legnépszerűbb termék V-Tight Gel, amely felhasználja a természetes összetevők (arginin, mogyoró levél, és manjakani) feszesíti fel azokat az izmokat, és akkor szorosabb.

A legjobb dolog a V-Tight Gel, hogy úgy viselkedik, mint egyfajta on-the-spot hüvelyi tightener.

Úgy kezdődik, hogy gyorsan dolgozzunk (ajánlatos, hogy alkalmazza azt a tíz perccel azelőtt, hogy a közösülés), így tökéletes, ha tényleg szükség van / akar egy szorosabb hüvely, például, ha azt szeretnénk, hogy intim a partnere. Úgy vélem, termékek, mint a V-Tight Gel a „tűzoltás” része a kétirányú megközelítés, bár lehet, hogy tartós hatást, ha használják szorgalmasan, és a testmozgás, mint a hosszú távú megoldás.

Mitől V-Tight annyira hatékony?

Hogyan lehet egy egyszerű gél munkát, hogy a hüvely szigorúbb? A titok a hozzávalókat. Hiszed vagy sem, vannak olyan természetes gyógynövény, amely hatással lehet a hüvely falát. És a V-Tight két leghatékonyabb összetevőket.

Manjakani

Származik a tölgyfa, manjakani akkor képződik, amikor a darazsak csípése a tölgyfa alkotnak egy ciszta labdát a védelem. A ciszta a manjakani vagy tölgyfa gall. Tartalmaz tanninok, ellágsav és galluszsav. Ezek hatása olyan erős összehúzó hatású.

Manjakani arra használták, hogy javítsa a hüvelyi egészség évszázadok óta. Arra használták, hogy visszaállítsa a hüvelyi rugalmasságát, és valóban átalakítja hüvely falát. Ez is segít megszabadulni a büdös hüvelyi folyás.

Manjakani segíthet:

 • Heal hüvelyi szövet
 • Húzza meg a hüvely
 • visszaállítása rugalmasság
 • Csökkenti a hüvelyi folyás

Varázsdió

Mint manjakai, varázsmogyoró arra használták, hogy segítsen húzza hüvely falát. A vérzéscsillapító tulajdonságai vannak, mi segít átalakítja a hüvely falát.

Varázsmogyoró is tartalmaz természetes fenolok, tanninok, fitokemikáliák fitoösztrogének, amelyek könnyen szállíthatók a bőrbe.

Mindkét összetevők bizonyítottan és feszessé hüvely falát.

Mik azok a néhány nem nyilvánvaló előnyei a szigorúbb Vagina?

A szivárgás megszüntetésére

Előfordul, hogy mindenki számára. Nevetsz túl kemény, akkor tüsszentés túl kemény, ha köhög túl erőteljesen, és ennek következtében, akkor szivároghat. Ezt nevezik inkontinencia és különösen gyakori a nők, akik a közelmúltban szült. Tanulás, hogyan kell irányítani ezeket az izmokat ugyanakkor erősíteni őket, ugyanakkor segít megakadályozni incidenciáját szivárgást.

Fokozott elégedettség a közösülés

Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy van összefüggés a medencefenék izmok erejét és a képességét, hogy orgazmus és / vagy tapasztalat öröm.

A kutatások azt mutatják, hogy a nők erősebb medencefenék izmait nagyobb valószínűséggel orgazmus közösülés közben, és általában nagyobb a szexuális kielégülést, mint a nők a gyengébb medencefenék izmait.

(Megjegyzés: Ha gondjai vannak csúcspontját, akkor nem lehet az hüvelyi izmok, de a szex. Csak mintegy 30% -a nő tapasztalja orgazmus miatt penetráció, mert a másik 70% -a számunkra, hogy minden a csikló stimuláció. Ha a partner nem tudja, mit kell csinálni egy csikló … nos, hogy része lehet a probléma.)

Hogyan Start szigorítása a hüvely Ma

Csak azért, mert természetes, hogy egy vagina lazítani idővel nem jelenti azt, hogy el kell fogadni. Hatásainak ellensúlyozására izomfáradtság és rugalmasságát-loss használatával vagina-meghúzás gélek, mint a V-Tight Gel és fizikailag gyakorlása ezek az izmok. Nincs idő, akkor is élvezi szűkebb vagina, ami magával hozza a hozzáadott előnyeit jobb szexuális elégedettség és alacsonyabb előfordulási szivárgás mértéke.

Hogyan használjuk V-Tight Gel

V-Tight Gel olyan könnyen használható. Nem kell aggódnia a bonyolult eszközök vagy furcsa alkalmazási technikák.

Egyszerűen fogalmazva az irányított gél mennyisége az ujjbeggyel, és masszírozza be közvetlenül a hüvely falát. Alkalmazása előtt, akkor szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy mossa meg a kezét. Tiszta kézzel, akkor nem kell aggódnia a káros baktériumok bejutását a hüvelybe.

A gélt kell alkalmazni naponta kétszer a legjobb eredmény.

Milyen gyorsan a V-Tight elkezd dolgozni?

A gél alkalmazása után, akkor elkezdi észrevenni eredménye tíz percen belül, és valóban kezdeni érzés a hüvely szigorítása. Igen, látni fogod eredmények mindössze néhány perc alatt.

Azt akarja, hogy várjon legalább tíz perccel szex előtt.

Ha a gél beindul, a hatás tart több órán át. Egyes emberek, a hatás tart egy egész nap. Minél gyakrabban alkalmazza a gélt, annál hosszabb a hatása tart.

Mennyi ideig tart V-Tight Gel Eredmények utoljára?

Az eredmények a V-Tight Gel állandó, vagy lesz meg kell tartani alkalmazó termékek fenntartani az eredmények?

Az eredmények a gél tartós, de nem állandó. Ahhoz, hogy a szorítás, akkor kell, hogy továbbra is alkalmazza a gélt a végtelenségig.

De itt van a jó hír: Ha össze V-szorosra Kegel vagy más medencefenék gyakorlatok, akkor lehet elérni tartós eredményeket.

A gél-és testmozgás kombinációja az egyik leghatékonyabb módja annak visszaállítására, szorítás egyszer volt -, és megtartják azt.

V-Tight Gel olyan könnyen használható. Nem kell aggódnia a bonyolult eszközök vagy furcsa alkalmazási technikák.

Egyszerűen fogalmazva az irányított gél mennyisége az ujjbeggyel, és masszírozza be közvetlenül a hüvely falát. Alkalmazása előtt, akkor szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy mossa meg a kezét. Tiszta kézzel, akkor nem kell aggódnia a káros baktériumok bejutását a hüvelybe.

A gélt kell alkalmazni naponta kétszer a legjobb eredmény.

Milyen gyorsan a V-Tight elkezd dolgozni?

A gél alkalmazása után, akkor elkezdi észrevenni eredménye tíz percen belül, és valóban kezdeni érzés a hüvely szigorítása. Igen, látni fogod eredmények mindössze néhány perc alatt.

Azt akarja, hogy várjon legalább tíz perccel szex előtt.

Ha a gél beindul, a hatás tart több órán át. Egyes emberek, a hatás tart egy egész nap. Minél gyakrabban alkalmazza a gélt, annál hosszabb a hatása tart.

Mennyi ideig tart V-Tight Gel Eredmények utoljára?

Az eredmények a V-Tight Gel állandó, vagy lesz meg kell tartani alkalmazó termékek fenntartani az eredmények?

Az eredmények a gél tartós, de nem állandó. Ahhoz, hogy a szorítás, akkor kell, hogy továbbra is alkalmazza a gélt a végtelenségig.

De itt van a jó hír: Ha össze V-szorosra Kegel vagy más medencefenék gyakorlatok, akkor lehet elérni tartós eredményeket.

A gél-és testmozgás kombinációja az egyik leghatékonyabb módja annak visszaállítására, szorítás egyszer volt -, és megtartják azt.

Vannak mellékhatásai?

Van aggódnia mellékhatásokat használatakor V-szoros? No. Ez a gél használata biztonságos, és nincs ismert mellékhatása.

V-Tight gél:

 • Nagyon könnyen terjed, így alkalmazása a szél
 • Nem hoz létre rendetlenség
 • Nem irritálja a bőrt
 • Nem tartalmaz káros összetevőket vagy adalékanyagokat
 • Biztonságosan használható óvszerrel

Mellékhatások nélkül aggódni, akkor szabadon használhatja V-Tight gél minden nap. Fontos, hogy használja a gélt következetesen annak érdekében, hogy Önnek a kívánt eredményt.

Hol lehet megvásárolni V-Tight zselé?

Hol kaphat egy üveg V-Tight gél? Lehet vásárolni online, vagy a boltban?

A legjobb hely, ahol vásárolni V-Tight közvetlenül a gyártótól. Ez a legjobb módja annak, hogy a kapott termék valódi.

Előfordulhat, hogy ez a gél eladó más weboldalakon, de soha nem lehet biztos, hogy kapsz az aktuális V-Tight gél termék.

Kattintson ide vásárolni V-Tight Gel a hivatalos honlapján »

Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.

FLASH SALE 20% OFF »