V-Tight Gel Review: Cum de a strânge Vaginul natural cu Gel-V Tight

Home » Review » VTight » V-Tight Gel Review: Cum de a strânge Vaginul natural cu Gel-V Tight

Last Updated on

Având un vagin în vrac poate fi o sursă majoră de frustrare și iritare, sau poate chiar jena.

Aceasta poate duce la pierderea încrederii în sine în dormitor și au probleme cu urina de scurgere cu alte cuvinte, este doar un hassle / sursa de stres pe farfurie, care este, probabil, deja plin de alte griji.

Deci, să scape de una dintre ele-vaginale imprecizie.

Aflați cum funcționează de fapt, vaginul și modul în care produsele, cum ar fi gelul-V strâns, și diferite tipuri de exerciții vă poate ajuta să bici vaginul înapoi în formă.

Mecanica vaginale

În primul rând, trebuie să clarificăm unele concepții greșite pe care mulți oameni au în ceea ce privește etanșeitatea sau lejeritatea vaginului.

 • A face sex nu provoacă vagin pentru a slăbi.
 • O femeie nu-și pierde automat senzație de apăsare, după prima dată, ea are sex. Și în această notă, nu este de asemenea adevărat că toate fecioarele sunt strânse în mod automat. Deci, băieți care caută virgine pentru a se asigura că ei a lua pe cineva „strans“ nu sunt doar labagii, dar dezinformat / labagii ignorant.
 • Având o mulțime de sex nu provoacă vagin pentru a slăbi. Este o zicală care spune „daca vaginul ei este slăbit, atunci așa este ea“. Nu este adevarat; nu este exacte medical. Este pur și simplu o modalitate de rușinare femeilor active sexual prin tratarea lor ca în cazul în care acestea sunt deteriorate bunuri.
 • Naștere nu în mod automat și în mod permanent „epavă“ un vagin.

În al doilea rând, trebuie să ne dăm seama că fiecare organism este diferit. Unii oameni sunt scurte, unele înalt, unele subțire, unele curbați, iar unele au vagine mai mari sau mai mici decât altele

Acum, că este din drum, sa discutam despre modul în care funcționează de fapt vagin.

Umor mi: ia degetele și trageți colțurile gurii afară și în sus ca un copil face atunci când doresc să facă un chip amuzant.

Acum , lăsați – l să meargă. Se repetă acest lucru de mai multe ori. Ce s-a întâmplat?

Ai ajuns în permanență cu un gigant, gura întins sau a mers înapoi la forma sa inițială?

Acesta a răsărit din nou, nu?

Ei bine, vaginul acționează în același fel de mult, deoarece tesutul este extrem de elastic, contractarea și relaxantă, în funcție de situație. Dacă nu ești excitat sexual, dând naștere, sau sunt relaxate și inserarea ceva (cum ar fi un tampon sau un penis), muschii vaginali sunt pliate împreună, mult în același mod un Slinky sau un acordeon este atunci când nimeni nu se joacă cu ei.

excitarea

Când devine excitat, acest tesut relaxeaza un pic pentru a se potrivi mai bine o erecție (sau o jucarie sexuala). Dar această schimbare nu este o drastică una; este mai mult ca având un pumn închis ermetic, apoi relaxarea stransoarea doar suficient pentru a putea introduce un deget.

Naştere

Fără îndoială, dând naștere unui copil necesită vagin pentru a se întinde într-adevăr, un alt testament pentru elasticitatea. La femeile tinere (cele sub 30 de ani), vaginul lor va fi din nou la starea sa inițială în termen de șase luni de la naștere, de obicei. Cu toate acestea, femeile care au fost mai mari atunci când au dat naștere nu poate fi la fel de norocos, din cauza efectelor combinate ale procesului de nastere si de imbatranire, ceea ce ne aduce la următorul punctul nostru.

Excepție : Femeile tinere care au mai multe copii în succesiune rapidă pot experimenta relaxarea vaginale din cauza oboselii musculare.

Îmbătrânire

Pe masura ce imbatranim, tesutul muscular nostru pierde in mod natural tesutul muscular si elasticitatea vaginala nu este diferit. Cu excepția cazului, faci ceva pentru a contracara slăbirea, vă puteți aștepta să devină mai puțin strâns pe măsură ce îmbătrânesc. Dacă aveți un copil mai târziu în viață, combinația dintre cerințele nașterii copilului și mușchii vaginali deja obosiți, poate accelera acest proces.

Dar nu dispera-puteți obține vagin înapoi în formă.

Modalități simple Strângeți Vaginul

Cel mai bun mod de a strânge vaginului în mod natural este de a utiliza o abordare în două direcții: produse vagin strângere și exerciții de zi cu zi.

Creme vaginale înăsprirea

Există numeroase creme, geluri și alte produse pe care le puteți aplica în vagin pentru a ajuta la a face să vă strângeți. Chiar acum, una dintre cele mai populare produse este-V Tight Gel, care folosește ingrediente naturale (arginină, frunze de alun și manjakani) la firma sus acestor mușchi și te face mai stricte.

Cel mai bun lucru despre Gel-V Tight este că acesta acționează ca un fel de la fața locului întinzător vaginale.

Acesta începe să lucreze rapid (este recomandat să aplicați zece minute înainte de actul sexual), făcându-l perfect pentru atunci când într-adevăr nevoie / doresc un vagin mai stricte, de exemplu, atunci când doriți să obțineți intime cu partenerul tau. Consider produse cum ar fi V-Tight Gel ca „repara rapid“, o parte a două direcții de abordare, deși ele pot avea un efect de durată dacă este folosit cu sârguință, și exercițiile fizice ca soluție pe termen lung.

Ce face-V Tight atât de eficient?

Cum poate un lucru simplu gel pentru a face vaginului mai stricte? Secretul este în ingredientele. Credeți sau nu, există plante naturale care pot afecta peretii vaginali. Și-V Tight conține două dintre cele mai eficiente ingrediente.

Manjakani

Derivat din stejarul, manjakani se formează atunci când viespi intepatura stejarul pentru a forma o minge chist de protecție. Chistul este manjakani, sau fiere de stejar. Conține taninuri, acidul elagic și acid galic. Acestea acționează ca astringent puternic.

Manjakani a fost folosit pentru a imbunatati sanatatea vaginale timp de secole. Acesta a fost folosit pentru a restabili elasticitatea vaginale, si poate remodela de fapt peretii vaginali. Aceasta poate ajuta chiar sa scape de scurgeri vaginale urât mirositoare.

Manjakani poate ajuta la:

 • Heal tesutul vaginal
 • Strângeți vagin
 • Restaurare elasticitatea
 • Reducerea de descărcare de gestiune vaginale

hamamelis

Ca manjakai, hamamelis a fost folosit pentru a ajuta strânge peretii vaginali. Proprietatile sale astringente sunt ceea ce ajuta la remodelarea peretii vaginali.

Hamamelis contine, de asemenea, fenoli naturali, taninuri, fitochimicale si fitoestrogeni, care sunt ușor de transportat în piele.

Ambele aceste ingrediente au fost dovedite pentru a tonifica si peretii vaginali.

Care sunt beneficiile neevidente ale unei Vaginul mai stricte?

Eliminarea scurgerilor

Se întâmplă oricui. Râzi prea tare, strănutului prea tare, tuse prea forțat și ca o consecință, vă scurgeri. Aceasta se numește incontinenta si este deosebit de frecvente în rândul femeilor care au născut de curând. A învăța cum să controleze acești mușchi în timp ce, de asemenea, întărindu-i în același timp, ajută la oprirea incidențe de scurgere.

Creșterea satisfacției la actul sexual

Studiile științifice au arătat că există o corelație între puterea pelvin musculare podea și capacitatea de a avea orgasm si / sau experienta placere.

Cercetările arată că femeile cu muschii pelvieni puternici sunt mai susceptibile de orgasm in timpul actului sexual si au un raport mai mare satisfactie sexuala decat femeile cu muschii pelvieni mai slabi.

(Notă: Dacă aveți probleme apăsării, aceasta nu poate fi muschii vaginali, dar sexul tau Doar aproximativ 30% dintre femei experimenteaza orgasme din cauza străpungeri, pentru restul de 70% dintre noi, este vorba de stimularea clitorisului Dacă.. partenerul nu știe ce să facă cu un clitoris … ei bine, care ar putea fi o parte a problemei.)

Cum Pentru a începe Strângerea Vaginul Azi

Doar pentru că este natural pentru un vagin pentru a slăbi în timp, nu înseamnă că trebuie să-l accepte. Contracararea efectele oboselii musculare si a elasticitatii pierdere prin folosirea gelurilor vagin strângere cum ar fi Gel-V Tight și prin exercitarea fizic acestor mușchi. În cel mai scurt timp, vei fi bucura de un vagin mai stricte, care aduce cu sine avantaje în ceea ce îmbunătățirea satisfacției sexuale și o rată de incidență mai mică a scurgerilor.

Cum se utilizează Gel-V Tight

V-Tight Gel este atât de ușor de utilizat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea dispozitivelor complicate sau tehnici de aplicare ciudate.

Pur și simplu pune suma direcționată de gel pe vârful degetului și masați direct pe peretii vaginali. Înainte de a aplica, veți dori să vă asigurați că vă spălați pe mâini. Cu mâinile curate, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la bacterii daunatoare intra in vagin.

Gelul trebuie aplicat de două ori pe zi pentru cele mai bune rezultate.

Cât de repede Are V-începe să lucreze Tight?

După aplicarea gelului, veți începe să observe rezultate în zece minute și va începe de fapt , senzație de strângere vagin. Da, veți vedea rezultatele în doar câteva minute.

Veți dori să aștepte cel puțin zece minute înainte de a face sex.

Odată ce gelul lovituri, efectele vor dura mai multe ore. Pentru unii oameni, efectele durează o zi întreagă. Cu cât mai des aplicați gelul, cu atât mai mult efectul va dura.

Cât timp este V-tight Rezultate Gel ultima?

Sunt rezultatele de la Gel V-Tight permanent, sau va trebuie să păstreze aplicarea produselor pentru a menține rezultatele?

Rezultatele gelului sunt de lungă durată, dar nu permanente. Pentru a menține etanșeitatea, va trebui să continue aplicarea gelului pe termen nelimitat.

Dar iată vestea bună: Dacă combinați V-strânsă cu Kegel sau alte exercitii de podea pelvine, vă puteți obține rezultate permanente.

Combinația de gel-și-exercițiu este una dintre cele mai eficiente metode de a restabili etanșeitatea ați avut o dată – și păstrați-l.

V-Tight Gel este atât de ușor de utilizat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea dispozitivelor complicate sau tehnici de aplicare ciudate.

Pur și simplu pune suma direcționată de gel pe vârful degetului și masați direct pe peretii vaginali. Înainte de a aplica, veți dori să vă asigurați că vă spălați pe mâini. Cu mâinile curate, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la bacterii daunatoare intra in vagin.

Gelul trebuie aplicat de două ori pe zi pentru cele mai bune rezultate.

Cât de repede Are V-începe să lucreze Tight?

După aplicarea gelului, veți începe să observe rezultate în zece minute și va începe de fapt , senzație de strângere vagin. Da, veți vedea rezultatele în doar câteva minute.

Veți dori să aștepte cel puțin zece minute înainte de a face sex.

Odată ce gelul lovituri, efectele vor dura mai multe ore. Pentru unii oameni, efectele durează o zi întreagă. Cu cât mai des aplicați gelul, cu atât mai mult efectul va dura.

Cât timp este V-tight Rezultate Gel ultima?

Sunt rezultatele de la Gel V-Tight permanent, sau va trebuie să păstreze aplicarea produselor pentru a menține rezultatele?

Rezultatele gelului sunt de lungă durată, dar nu permanente. Pentru a menține etanșeitatea, va trebui să continue aplicarea gelului pe termen nelimitat.

Dar iată vestea bună: Dacă combinați V-strânsă cu Kegel sau alte exercitii de podea pelvine, vă puteți obține rezultate permanente.

Combinația de gel-și-exercițiu este una dintre cele mai eficiente metode de a restabili etanșeitatea ați avut o dată – și păstrați-l.

Sunt efecte secundare?

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele secundare atunci când se utilizează V-Tight? Nu. Acest gel este sigur de utilizat și nu există efecte secundare cunoscute.

gel-V Tight:

 • Spread-urile foarte ușor, astfel încât aplicarea este floare la ureche
 • nu creează o mizerie
 • Nu va irita pielea
 • Nu conține ingrediente nocive sau aditivi
 • Este sigur de utilizat cu prezervative

Fără efecte secundare să vă faceți griji, sunteți liber să utilizați gel-V strans in fiecare zi. Este important să se utilizeze gel în mod constant pentru a se asigura că veți obține rezultatele dorite.

În cazul în care se poate cumpăra Gel-V Tight?

În cazul în care se poate obține o sticlă de gel-V Tight? Poți să-l cumpere on-line sau în magazin?

Cel mai bun loc pentru a cumpara V-Tight este direct de la producător. Acesta este cel mai bun mod de a se asigura că produsul pe care primiți este autentic.

Puteți găsi acest gel pentru vânzare pe alte site-uri, dar niciodată nu poți fi sigur că obțineți produsul real gel-V strâns.

Click aici pentru a cumpăra Gel-V Tight de pe site – ul oficial »

FLASH SALE 20% OFF »