V-Tight Gel granskning: Hur man skärpa din Vagina Naturligtvis Med V-Tight Gel

Home » Review » VTight » V-Tight Gel granskning: Hur man skärpa din Vagina Naturligtvis Med V-Tight Gel

Last Updated on

Att ha en lös slidan kan vara en stor källa till frustration och irritation, eller kanske till och med förlägenhet.

Det kan leda till att du förlorar självförtroende i sovrummet och har problem med urinläckage med andra ord, det är bara en mer krångel / källa till stress på din tallrik, vilket förmodligen är redan full av andra bekymmer.

Så låt oss bli av med en av dem, vaginal glapp.

Lär dig hur slidan faktiskt fungerar och hur produkter, såsom V-Tight Gel, och olika typer av övningar kan hjälpa dig att piska din vagina tillbaka i form.

vaginal Mechanics

Först måste vi klara upp en del missuppfattningar som många människor har när det gäller glapp eller täthet i slidan.

 • Att ha sex orsakar inte slidan för att lossa.
 • En kvinna inte automatiskt förlorar täthet efter första gången hon har sex. Och på att observera, är det också inte sant att alla oskulder automatiskt tight. Så killar som söker ut oskulder för att säkerställa att de får någon ”tight” är inte bara idioter, men felinformerade / okunniga ryck.
 • Att ha en hel del sex orsakar inte slidan för att lossa. Det finns ett talesätt som säger ”om hennes vagina är lös, sedan så är hon”. Det är inte sant; Det är inte medicinskt korrekt. Det är helt enkelt ett sätt att shaming sexuellt aktiva kvinnor genom att behandla dem som om de är skadade varor.
 • Förlossning inte automatiskt och permanent ”vrak” en vagina.

För det andra måste vi inse att varje kropp är annorlunda. Vissa människor är korta, några långa, vissa smal, vissa kurvig, och vissa har större eller mindre vaginor än andra

Nu när det är ur vägen, låt oss diskutera hur slidan faktiskt fungerar.

Humor mig: ta fingrarna och dra hörnen på munnen och upp som ett barn gör när de vill göra en rolig ansikte.

Nu det gå. Upprepa detta flera gånger. Vad hände?

Har du permanent sluta med en gigantisk, sträckte ut munnen eller gick det tillbaka till sin ursprungliga form?

Det fjädrat tillbaka, eller hur?

Tja, slidan verkar i stort sett samma sätt, eftersom vävnaden är extremt elastisk upphandlande och avkopplande beroende på situationen. Såvida du inte är sexuellt upphetsad, förlossningen, eller är avslappnad och infoga något (som en tampong eller en penis), dina vaginala muskler viks ihop, ungefär på samma sätt som en Slinky eller ett dragspel är när ingen leker med dem.

Upphetsning

När du blir upphetsad, slappnar lite denna vävnad för att bättre tillgodose en erektion (eller sexleksak). Men denna förändring inte är en drastisk en; det är mer som att ha en tätt knuten näve, sedan lossa greppet precis tillräckligt för att kunna sätta in ett finger.

Förlossning

Utan tvekan, att föda ett barn kräver slidan för att verkligen sträcka ut sig, en annan bevis på sin elasticitet. Hos unga kvinnor (de som är yngre än 30), kommer deras slidan vara tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd inom sex månader efter förlossningen, vanligtvis. Men kvinnor som var äldre när de födde får inte vara så lycklig på grund av de kombinerade effekterna av födelseprocess och åldrande, vilket leder oss till vårt nästa punkt.

Undantag : Unga kvinnor som har flera barn i snabb följd kan uppleva vaginal uppluckring på grund av muskeltrötthet.

åldrande

När vi åldras vår muskelvävnad förlorar naturligtvis sin elasticitet och vaginal muskelvävnad är inte annorlunda. Om inte gör dig något att motverka uppluckring kan du räkna med att bli mindre stram när du blir äldre. Om du har ett barn senare i livet, kan kombinationen av krav barnets födelse och redan trötta vaginala muskler påskynda denna process.

Men misströsta inte, du kan få din vagina tillbaka i form.

Enkla sätt att skärpa din Vagina

Det bästa sättet att skärpa din vagina naturligtvis är att använda en tvådelad strategi: slidan dragning produkter och daglig motion.

Vaginal tightening Krämer

Det finns många krämer, geler och andra produkter som du kan använda till din vagina för att göra dig skärpa. Just nu är en av de mest populära produkterna är V-Tight Gel, som använder naturliga ingredienser (arginin, hazel blad och manjakani) för att företaget upp dessa muskler och göra dig hårdare.

Det bästa med V-Tight Gel är att den fungerar som ett slags on-the-spot vaginal spänn.

Det börjar att arbeta snabbt (det rekommenderas att du använder den tio minuter före samlag), vilket gör den perfekt för när du verkligen behöver / vill ha en stramare vagina, till exempel när du vill få intim med din partner. Jag anser att produkter som V-Tight Gel som ”quick fix” delen av tvådelad strategi, även om de kan ha varaktig effekt om de används flitigt och motion som en långsiktig lösning.

Vad gör V-tätt så effektivt?

Hur kan en enkel gel arbete för att göra din vagina hårdare? Hemligheten ligger i ingredienserna. Tro det eller ej, det finns naturliga örter som kan påverka dina vaginala väggar. Och V-Tight innehåller två av de mest effektiva ingredienserna.

Manjakani

Härstammar från eken är manjakani bildas när getingar sting eken att bilda en cysta boll för skydd. Cysta är manjakani eller ek galla. Den innehåller tanniner, ellagsyra och gallussyra. Dessa fungerar som kraftfulla Astringents.

Manjakani har använts för att förbättra vaginal hälsa i århundraden. Den har använts för att återställa vaginal elasticitet, och kan faktiskt omforma vaginal väggar. Det kan även hjälpa att bli av illaluktande flytningar.

Manjakani kan bidra till att:

 • Läka vaginala vävnaden
 • Dra åt slidan
 • återställa elasticitet
 • Minska flytningar

TROLLHASSEL

Liksom manjakai har trollhassel använts för att hjälpa skärpa vaginalt väggar. Dess sammandragande egenskaper är vad hjälper omforma de vaginala väggarna.

Trollhassel innehåller också naturliga fenoler, tanniner, fytokemikalier och fytoöstrogener som lätt transporteras in i huden.

Båda dessa ingredienser har visat att skärpa och tona vaginala väggar.

Vad är några icke-uppenbara fördelarna med en stramare vagina?

eliminera läckage

Det händer alla. Du skrattar för hårt, du nyser för hårt, du hostar alltför kraftfullt och som en konsekvens, läcka dig. Detta kallas inkontinens och är särskilt vanligt bland kvinnor som nyligen har fött barn. Att lära sig att kontrollera dessa muskler samtidigt stärka dem samtidigt hjälper till att stoppa fall av läckage.

Ökad tillfredsställelse från samlag

Vetenskapliga studier har visat att det finns ett samband mellan bäckenbottenmuskelstyrka och förmåga till orgasm och / eller erfarenhet nöje.

Forskning visar att kvinnor med starkare bäckenbottenmuskulaturen är mer benägna att orgasm under samlag och de rapporterar större sexuell tillfredsställelse än kvinnor med svagare bäckenbottenmuskulaturen.

(Obs! Om du har problem med klimax, kan det inte vara din vaginala muskler, men ditt kön endast ca 30% av kvinnor upplever orgasmer på grund av penetration, för de andra 70% av oss, det handlar om klitorisstimulering If.. din partner inte vet vad de ska göra med en klitoris … ja, som kan vara en del av problemet.)

Hur man startar Skärpning din Vagina dag

Bara för att det är naturligt för en vagina att lossna med tiden betyder inte att du måste acceptera det. Motverka effekterna av muskeltrötthet och elasticitet-förlust genom användning slidan-åtdragning geler som V-Tight Gel och genom att fysiskt utöva dessa muskler. På kort tid kommer du att njuta av en stramare vagina, vilket för med sig extra fördelar av förbättrad sexuell tillfredsställelse och en lägre incidens av läckage.

Hur man använder V-Tight Gel

V-Tight Gel är så lätt att använda. Du behöver inte oroa dig för att använda komplicerade anordningar eller konstiga appliceringsteknik.

Enkelt uttryckt den riktade mängd gel på fingertoppen, och massera det direkt på dina vaginala väggar. Innan du ansöker, du vill vara säker på att du tvättar händerna. Med rena händer, behöver du inte oroa dig för skadliga bakterier komma in i ditt vagina.

Gelen ska appliceras två gånger per dag för bästa resultat.

Hur snabbt Har V-Tight börja arbeta?

Efter applicering av gelen, börjar du märker resultat inom tio minuter och faktiskt börjar känna din vagina åtstramning. Ja, du se resultat på bara några minuter.

Du vill vänta minst tio minuter innan man har sex.

När gelen sparkar in, kommer effekterna pågå i flera timmar. För vissa människor, effekterna varar en hel dag. Ju oftare du applicera gelen kommer längre effekten varar.

Hur lång tid tar V-Tight Gel Resultat senast?

Är resultaten från V-Tight Gel permanent, eller kommer du att hålla tillämpa produkter för att behålla resultatet?

Resultaten av gelen är långvariga, men inte permanenta. För att bibehålla tätheten, måste du fortsätta att tillämpa gelen på obestämd tid.

Men här är de goda nyheterna: Om du kombinerar V-Tight med Kegel eller andra bäckenbottenövningar, du kan uppnå bestående resultat.

Gelen-and-motion kombination är en av de mest effektiva sätten att återställa den täthet du en gång hade – och behålla den.

V-Tight Gel är så lätt att använda. Du behöver inte oroa dig för att använda komplicerade anordningar eller konstiga appliceringsteknik.

Enkelt uttryckt den riktade mängd gel på fingertoppen, och massera det direkt på dina vaginala väggar. Innan du ansöker, du vill vara säker på att du tvättar händerna. Med rena händer, behöver du inte oroa dig för skadliga bakterier komma in i ditt vagina.

Gelen ska appliceras två gånger per dag för bästa resultat.

Hur snabbt Har V-Tight börja arbeta?

Efter applicering av gelen, börjar du märker resultat inom tio minuter och faktiskt börjar känna din vagina åtstramning. Ja, du se resultat på bara några minuter.

Du vill vänta minst tio minuter innan man har sex.

När gelen sparkar in, kommer effekterna pågå i flera timmar. För vissa människor, effekterna varar en hel dag. Ju oftare du applicera gelen kommer längre effekten varar.

Hur lång tid tar V-Tight Gel Resultat senast?

Är resultaten från V-Tight Gel permanent, eller kommer du att hålla tillämpa produkter för att behålla resultatet?

Resultaten av gelen är långvariga, men inte permanenta. För att bibehålla tätheten, måste du fortsätta att tillämpa gelen på obestämd tid.

Men här är de goda nyheterna: Om du kombinerar V-Tight med Kegel eller andra bäckenbottenövningar, du kan uppnå bestående resultat.

Gelen-and-motion kombination är en av de mest effektiva sätten att återställa den täthet du en gång hade – och behålla den.

Finns det några biverkningar?

Har du oroa dig för biverkningar vid användning av V-Tight? Nej Denna gel är säker att använda och det finns inga kända biverkningar.

V-Tight gel:

 • Sprider sig mycket lätt, så ansökan är en bris
 • Skapar inte en enda röra
 • Kommer inte irritera huden
 • Innehåller inga skadliga ingredienser eller tillsatser
 • Är säker att använda med kondomer

Utan några biverkningar att oroa sig för, är du fri att använda V-Tight gel varje dag. Det är viktigt att använda gelen genomgående för att säkerställa att du får de resultat du vill.

Var kan man köpa V-Tight Gel?

Där kan du få en flaska V-Tight gel? Kan du köper den på nätet eller i butiken?

Det bästa stället att köpa V-Tight är direkt från tillverkaren. Det är det bästa sättet för att säkerställa att den produkt du får är äkta.

Du kan hitta denna gel till försäljning på andra webbplatser, men du kan aldrig vara säker på att du får det verkliga V-Tight gelprodukt.

Klicka här för att köpa V-Tight Gel från den officiella hemsidan »

FLASH SALE 20% OFF »