Revita Shampoo Review: hårväxt Shampoo

Home » Review » Revita » Revita Shampoo Review: hårväxt Shampoo

Last Updated on

Revita är en av de nya schampoformuleringar som marknadsförs för att bidra till att vända håravfall. Den är producerad av Divine Skin Laboratories.

De aktiva ingredienserna i Revita är 1% ketokonazol, 4% koffein, MSM, Karnitin tartrat, koppar peptider, aminosyror, Emuolja, Spin fällor, Biotin och Rooibos.

Alla dessa ingredienser har olika bevisade och härledda effekter på hårväxt. Genom att kombinera dem Revita stimulerar hårväxt genom deras kumulativa effekter.

Revita schampo, liksom andra håravfall schampo som Nisim och thymuskin bidrar till att stimulera hårväxt.

Det är ett populärt val bland män och kvinnor som försöker att behandla sin håravfall. Det bidrar till att främja hårbotten vitalitet och stimulera hårväxt.

Detta schampo har tagits fram för att bekämpa håravfall med friska, naturliga ingredienser som många känner att arbeta för att förhindra håravfall och stimulera frisk hårväxt.

Revita har en anti-oxidant typ av effekt, såväl som anti-CHT egenskaper, fukt molekyler, stimulantia för hårväxt, och strukturella aminosyror, och anses vara ett effektivt schampo för stimulering av hårväxt.

Använda Revita Shampoo

På etiketten, är rekommendationen att tillämpa Revita schampo två gånger dagligen under minst 5 gånger i veckan. Även om detta bör ta ut maximal nytta för behandling av håravfall, är en gång dagligen ansökan fortfarande är effektiva så länge du håller dig till en regelbunden rutin.

Revita schampo bör arbetas in i håret och lämnade för tre till fem minuter innan du tvättar bort det.

Många användare har rapporterat att Revita är en av de bästa hår schampo ute. It villkor håret perfekt, vilket ger fyllighet och gör den mjuk.

Schampot skummar bra på ansökan och avger en behaglig citrus doft. Sköljningen avlägsnar schampot helt lämnar inga rester eller klibbighet i håret.

För ett schampo som innehåller ketokonazol, är Revita rapporterats vara skonsammare för hårbotten och hår än Nizoral schampo. Det lämnar inte håret torrt eller göra det skört.

Revita schampo gör håret mjukt nog att titulera ansträngning och ger mer volym så att det verkar tjockare än tidigare.

C OST kan vara en faktor

Många företag som tillverkar schampo och andra produkter för att bekämpa håravfall förlitar sig på att använda de billiga ingredienser som finns att skära ned på sina kostnader och innebära besparingar för konsumenten.

Även om detta är en bra sak i många fall, när det gäller att bekämpa håravfall, är det bättre att använda de produkter som har de bästa ingredienserna, även om de råkar kosta lite mer.

Detta beror på att tillverkarna av Revita vill se till att de använder de produkter som visat sig vara det mest effektiva för behandling av håravfall.

Det finns en ingrediens som inte används i Revita, och det är Sodium Laureth / Lauryl Sulfate (SLS) baserad rengöringsmedel som kan vara så skadligt för huden och hårsäckar, och finns i de flesta schampo och tvål.

R Evita Ingredienser

Det finns många ingredienser i Revita schampo som arbetar tillsammans för att förebygga och behandla håravfall. Dessa är alla naturliga ingredienser som är hälsosamma och säkra att använda.

Några av ingredienserna i Revita inkluderar:

  • Apple Polyfenoler – Studier har visat att med hjälp av ett äpple hud phytochemical kan öka diametern på hårstrået med så mycket som 80%, och det ökar mängden hår en person har.
  • Koppar Peptider – Detta är något som är ganska nytt till världen av håravfall behandling produkter och i allmänhet är en fristående produkt. Det är känt för att stimulera hårväxt, och det kan reparera skadade hudceller som leder till håravfall.
  • Emu Oil – Detta är en stor antiinflammatoriska, och det är en naturlig olja som tränger djupt in i huden. Det ger många viktiga näringsämnen till hårsäckarna, och det hjälper till att hålla sig borta 5 alfa reduktas i hårbotten, som förvandlar testosteron till DHT.
  • Ketokonazol – Detta är ofta mer erkänd av sitt varumärke Nizoral, och det är en vanlig ingrediens för behandling av håravfall. Det kan hålla DHT från att skada hårsäckar, som är en av de främsta orsakerna till håravfall.
  • MSM –  MSM eller Methylsulfonylmethane är naturlig källa av svavel. Det är effektivt absorberas genom huden från topikala preparat. MSM levererar svavel till hårceller. Svavel är viktigt hårväxt eftersom det behövs för att bilda de starka band som ger friskt hår sin styrka och livslängd.

Hur Revita Vänder Håravfall

  • Verkande som en antioxidant

När antioxidantema närvarande i Revita schampo absorberas genom huden kan de neutralisera de fria radikaler som bildas som biprodukter av cellulär metabolism. Dessa reaktiva radikaler kan skada cellerna i hårsäckarna om de lämnas därhän. För att skydda dessa celler, antioxidanter torka upp de reaktiva species som lämnar celler friska och fungerar optimalt. Dessa fria radikaler snabbt bygga upp med dålig kost och höga halter av gifter i miljön. De är ansvariga för att påskynda tecken på åldrande inklusive grånande hår och håravfall.

  • Hämma produktionen och aktiviteten av DHT

DHT eller dihydrotestosteron framställs av testosteron. Till skillnad från testosteron, DHT faktiskt aktivt hämmar hårtillväxt genom att minska antalet och effektiviteten av hårsäcksceller. Några av de aktiva medlen i Revita schampo såsom ketokonazol och Emuolja hämma produktionen av DHT genom att interferera med aktiviteten av enzymet (5-alfa-reduktas) ansvarig. DHT är huvudansvarig för ärftligt håravfall eller manliga mönster skallighet. En studie från 2008 visade att 1% ketokonazol är effektivt för att minska DHT-nivåer tillräckligt för att öka hårväxt med 8,5% jämfört med 6 månader.

  • Matning aminosyror till hårsäcksceller

Hår består av en keratin som är ett protein. För att göra mer hår, follikeln celler behöver lämpliga näringsämnen. Dessa näringsämnen är aminosyror som är byggstenen i alla proteiner. Revita schampo rymmer en lång lista av aminosyror som när de absorberas kan bidra väsentligt till syntesen av proteinet, och därmed ny hårväxt.

  • Hydrating håret och återfukta hårbotten

Revita är ett utmärkt schampo och balsam. Den återfuktar genom att fånga fukt runt håret axlar och i hårbotten. Denna hydrering är viktigt för att hålla hår och hårbotten fuktig. När hårstrån är fuktiga, de behåller sin fullhet och smidig utseende. Å andra sidan, torra hårstrån blir spröda och falla av lätt. På samma sätt minskar en fuktig hårbotten risken för överskott av talg produktion samt risken för hårbotten infektioner. Vidare har Revita schampo en renande effekt på hårbotten och, därför, rensar tilltäppta porer av mjäll och ackumulerad smuts. När hårbotten är frisk, kan hårstrån drivit igenom folliklar längre.

  • Direkt stimulera hårväxt

Revita schampo innehåller också ingredienser såsom koppar peptider som är kända för att direkt stimulera hårväxt. Tillsammans med den aminosyra, denna klass av peptider förbättrar cellulär metabolism genom att tillföra essentiella näringsämnen till hårsäckarna celler. De gör komponenterna i keratin, det protein som hår görs.

S hould du använder Revita?

Revita kan vara en stor del av ditt håravfall regim, och åtminstone, kommer det att främja en hälsosam hårbotten och hår.

Det är en lösning som kombinerar många av de ingredienser som vanligtvis används för att behandla håravfall, och anses vara en allt-i-ett-behandling.

Det är viktigt att notera att Revita inte fungerar i kombination med andra produkter håravfall.

Klicka här för att beställa Revita Shampoo nu »

FLASH SALE 20% OFF »