Revita Șampon Review: Șampon de creștere par

Home » Review » Revita » Revita Șampon Review: Șampon de creștere par

Last Updated on

Revita este una dintre noile formulări de șampon comercializate pentru a ajuta la pierderea parului invers. Acesta este produs de Laboratoarele Divine Skin.

Ingredientele active din Revita sunt 1% Ketoconazol, 4% cofeina, MSM, carnitina tartrat, cupru Peptides, aminoacizi, ulei de emu, Capcane Spin, biotina și Rooibos.

Toate aceste ingrediente au diferite efecte dovedite și asupra creșterii părului deduși. Prin combinarea lor Revita stimuleaza cresterea parului prin efectele lor cumulative.

Revita șampon, ca și alte sampoane pierderea parului, cum ar fi Nisim și Thymuskin ajută la stimularea creșterii părului.

Este o alegere populară în rândul bărbaților și femeilor care încearcă să trateze pierderea parului lor. Aceasta ajută la promovarea scalpului vitalitatea și stimulează creșterea părului.

Acest sampon a fost formulat pentru a lupta impotriva caderii parului, folosind ingrediente sănătoase, naturale care mulți se simt de lucru pentru a preveni pierderea parului si sa incurajeze cresterea sanatoasa a parului.

Revita are un tip de antioxidant de efect, precum și proprietăți anti-CHT, hidratează molecule, stimulente pentru creșterea părului, și aminoacizi structurali, și este considerat a fi un șampon eficient pentru stimularea creșterii părului.

Utilizarea Revita Șampon

Pe eticheta, recomandarea este de a aplica Revita sampon de două ori pe zi, timp de cel puțin 5 ori pe săptămână. În timp ce acest lucru ar trebui să scoată în evidență beneficiile maxime pentru tratarea caderii parului, o cerere de o dată pe zi este încă în vigoare, atâta timp cât rămânem la o rutina regulat.

Revita șampon ar trebui să fie lucrat în păr și a plecat timp de 3 până la 5 minute înainte de spălare off.

Mulți utilizatori au raportat că Revita este una dintre cele mai bune șampoanele de păr acolo. Conditioneaza parul perfect, oferindu-i plenitudine și făcându-l moale.

Șamponul spumează bine la cerere și emite un parfum de citrice plăcut. Clătirea elimină șamponul lăsând total reziduuri sau Rigiditatea păr.

Pentru un șampon care conține ketoconazol, Revita este raportat a fi mai blândă pe pielea capului si parul decat Nizoral sampon. Ea nu lasă parul uscat sau face casant.

Revita sampon face parul suficient de moale pentru a fi stilizat fără efort, și îi dă mai mult volum, astfel încât să apară mai gros decât înainte.

C ost ar putea fi un factor

Multe companii care produc sampoane si alte produse pentru a lupta împotriva căderii părului se bazează pe utilizarea ingrediente mai ieftine disponibile pentru a reduce din nou pe propriile cheltuieli de judecată și să aducă economii pentru consumator.

In timp ce acest lucru este un lucru bun, în multe cazuri, atunci când vine vorba de a lupta impotriva caderii parului, este mai bine să utilizeze produsele care au cele mai bune ingrediente, chiar dacă se întâmplă să coste un pic mai mult.

Acest lucru se datorează faptului că producătorii de Revita doriți să vă asigurați că utilizează produsele care se dovedesc a fi cele mai eficiente pentru tratarea caderii parului.

Există un ingredient care nu este utilizat în Revita, și că este de sodiu lauret / Lauril sulfat de (SLS) pe bază de detergent care poate fi atat de daunatoare pentru foliculii pielii și a părului, și se găsește în cele mai multe șampoane și săpunuri.

R Ingrediente Evita

Există multe ingrediente în Revita șampon care lucrează împreună pentru a ajuta la prevenirea si tratarea caderii parului. Acestea sunt toate ingrediente naturale, care sunt sănătoase și sigure de a utiliza.

Unele dintre ingredientele Revita includ:

  • Apple a Polifenolii – Studiile au aratat ca , folosind un fitochimice piele de mere poate crește diametrul firului de păr cu până la 80%, și crește cantitatea de păr o persoană are.
  • Peptidele din cupru – Aceasta este ceva care este destul de nou în lumea produselor tratament impotriva caderii parului si , în general , este un produs independent. Este cunoscut pentru a stimula creșterea părului, și se poate repara celulele pielii deteriorate care duc la subtierea parului.
  • Emu Oil – Aceasta este o mare anti-inflamatorii, și este un ulei natural care pătrunde adânc în piele. Ea aduce multe substante nutritive importante pentru foliculii de par, și ajută să țină departe 5 alfa reductază la nivelul scalpului, care transforma testosteronul in DHT.
  • Ketoconazol – Acest lucru este adesea mai recunoscut de numele de marcă Nizoral, și este un ingredient comun pentru tratarea caderii parului. Se poate păstra DHT de la deteriorarea foliculilor de par, care este una dintre principalele cauze de pierdere a parului.
  • MSM –  MSM sau Metilsulfonimetanul este sursa naturala de sulf. Acesta este absorbit în mod eficient prin piele de la preparate topice. MSM furnizează sulf la celulele de par. Sulful este important în creșterea părului , deoarece este necesar pentru a forma legăturile puternice care dau un par sanatos puterea si longevitatea lor.

Cum Revita inverseaza Pierderea parului

  • Acționând ca un antioxidant

Când antioxidanții prezenți în Revita șampon sunt absorbite prin piele pot neutraliza radicalii liberi formați ca produse secundare ale metabolismului celular. Acești radicali reactivi pot deteriora celulele din foliculii de par, dacă nu sunt controlate. Pentru a proteja aceste celule, antioxidanti absorbirii speciile reactive care părăsesc celulele sănătoase și funcționează optim. Acești radicali liberi construi rapid cu nutriție proastă și niveluri ridicate de toxine în mediul înconjurător. Ele sunt responsabile pentru accelerarea semnelor de imbatranire, inclusiv parul gri si pierderea parului.

  • Inhibând producția și activitatea de DHT

DHT sau Dihidrotestosteron este produs din testosteron. Spre deosebire de testosteron, DHT fapt inhiba in mod activ cresterea parului prin reducerea numărului și eficiența celulelor foliculului de par. Unii dintre agenții activi din Revita șampon, cum ar fi ketoconazolul și ulei de Emu inhiba producerea de DHT prin interferarea cu activitatea enzimei (5-alfa reductaza) responsabile. DHT este principalul responsabil pentru alopeciei androgenice sau de sex masculin calvitie. Un studiu din 2008 a demonstrat că 1% ketoconazol este eficient în reducerea suficientă pentru a stimula creșterea părului, cu 8,5%, timp de 6 luni nivelurile de DHT.

  • Hrănirea aminoacizi la celulele foliculului de par

Parul este compus dintr-o cheratină, care este o proteină. Pentru a face mai mult păr, celulele foliculului de nevoie substanțele nutritive adecvate. Aceste substanțe nutritive sunt aminoacizi care sunt blocul constructiv al tuturor proteinelor. Revita sampon cutii cu o lungă listă de aminoacizi, care, atunci când absorbite pot contribui semnificativ la sinteza proteinelor și creșterea părului, astfel nou.

  • Hidrata parul si hidrateaza scalpul

Revita este un excelent șampon și balsam de păr. Hidratarea prin captarea de umiditate în jurul arborelui de par si pe scalp. Această hidratare este important pentru pastrarea parului si a scalpului umed. Atunci când firele de păr sunt umede, își păstrează plinătatea lor și aspectul suplu. Pe de altă parte, fire de păr uscat devin fragile și se desprinde cu ușurință. In mod similar, un scalp umed reduce sansa de a producției de sebum în exces, precum și riscul de infecții ale pielii capului. Mai mult, Revita Șampon are un efect de curățare pe scalp și, prin urmare, curata porii de matreata si de murdărie acumulate. Cand pielea capului este sanatoasa, șuvițele de păr împins prin foliculi poate dura mai mult.

  • stimuleaza in mod direct cresterea parului

Revita șampon include, de asemenea, ingrediente, cum ar fi Peptide de cupru, care sunt cunoscute pentru a stimula in mod direct cresterea parului. Împreună cu aminoacidul, această clasă de peptide îmbunătățește metabolismul celular prin furnizarea de nutrienți esențiali pentru a celulelor foliculului pilos. Ei fac componentele keratina, proteina care se face parul.

S hould Tu Utilizați Revita?

Revita poate fi o mare parte din regimul dvs. caderea parului, iar cel puțin, aceasta va promova un scalp sănătos și păr.

Este o soluție care combină multe dintre ingredientele care sunt frecvent utilizate pentru a trata pierderea parului, si este considerat a fi un tratament all-in-one.

Este important de menționat aici că Revita nu funcționează în combinație cu alte produse impotriva caderii parului.

click aici pentru a comanda Revita Șampon acum »

FLASH SALE 20% OFF »