Pastile HerSolution vs Provestra pastile Recenzii

Home » Review » HerSolution » Pastile HerSolution vs Provestra pastile Recenzii

Last Updated on

Spre deosebire de sex masculin industria de pastile accesoriu și contrar credințele populare, opțiunile disponibile în industria accesoriu de sex feminin nu sunt nelimitate. Această alegere “limitat” are atât argumente pro și contra. De exemplu, în timp ce devine relativ mai ușor de a alege cel mai bun și cel mai sigur produs pentru accesoriu de sex feminin, utilizatorul de multe ori vine peste cu mai puțin concurența , ceea ce duce la prețuri mai mari și mai puține comentarii ale utilizatorilor. Următorul articol evidențiază unele dintre caracteristicile comparative majore a două pastile de sex feminin accesoriu utilizate în mod frecvent cunoscut sub numele de pastile de HerSolution si pastilele Provestra .

HerSolution-vs-provestra

Natură

 

Pastile HerSolution : Pastile HerSolution sunt pe bază de plante sau toate pastile naturale fabricate și comercializate de către un “Leading Edge Sanatate” companie cu sediul în SUA.

Provestra Pils : Pastile Provestra, de asemenea, sunt toate naturale și în întregime compus din ingrediente naturale din plante , care sunt cel mai bine cunoscute pentru potenta lor sexuale la femei de toate vârstele. Pastile Provestra, de asemenea, provin de la aceeași companie și anume cu sediul în SUA “Leading Edge Sanatate”

Modul de acțiune (Mecanism de acțiune)

Pastile HerSolution: Pastile HerSolution funcționa în primul rând pentru a produce următoarele efecte la femei:

 • Acestea provoacă o mai mare și creșterea fluxului sanguin la vagin și zona înconjurătoare, inclusiv clitorisul. Aceasta duce la creșterea extrem de plăcere și performanța la femei.
 • De asemenea, ele tind să crească de sex feminin libidoului și să intensifice sau să consolideze contracții ale pereților musculare ale vaginului, care determina creșterea frecvenței și intensității orgasmului sexuale

Pastile Provestra: Pastile Provestra acționează în mai multe moduri , datorită prezenței mai multor ingrediente naturale multiple cu fiecare ingrediente / substanță având propria sa importanță. În mod colectiv, cu toate acestea, efectul general al pilulelor Provestra pot fi rezumate astfel:

 • Un afrodiziac puternic
 • O plăcere rapidă și de rapel de performanță
 • Un tonic sexual pentru a îmbunătăți puterea și rezistența

Ingrediente și compoziție

Pastile HerSolution: Pastile HerSolution conține următoarele ingrediente – cheie , care sunt toate naturale și pur pe bază de plante în natură:

Pastile HerSolution sunt compuse din următoarele ingrediente naturale:

 • Niacină (niacinamida)
 • Hameiul Extract (flori)
 • Mucuna pruriens (25% L-Dopa; semințe);
 • Ginkgo biloba (24% Ginkgosides, 6% terpenice Lactone; frunze)
 • Epimedium sagitattum (40% Icariins; frunze)
 • Piper roșu)

Provestra Pastile: Pastile Provestra contin o varietate de ingrediente , cum ar fi: L-Arginina, teobromină, Indole-3-Carbinol (I3C), ginseng si Ginkgo biloba, Frunze de damiana, Black Cohosh Root, Red zmeură, lemn dulce rădăcină, ghimbir Root, valeriană Root, kudzu, vitamina A, vitamina C, vitamina E, complexul de vitamine B, acid folic, biotina, carbonat de calciu, fier și zinc.

De aceea, Provestra pare a fi mai bogată în ingrediente naturale comparativ cu pastilele HerSolution și are, de asemenea, o varietate de vitamine multi la fel de bine.

Profilul de siguranță (risc de efecte secundare)

Pastile HerSolution: Din fericire, până în prezent, nu are efecte adverse grave sau riscuri pentru sănătate au fost documentate sau raportate chiar și după utilizarea regulată pe termen lung de pastile HerSolution.

Provestra Pastile: Pastile Provestra au fost clasificate și a recomandat ca pastile foarte sigure și conforme pentru majoritatea utilizatorilor săi.

Pret, accesibilitate si economie

Pastile HerSolution: În cazul în care a cumpărat în vrac, o aprovizionare de o lună va costa doar $ = 32,49 ( În caz contrar, prețul regulat pentru doar un flacon / o luna de aprovizionare este de $ 42,95).

Provestra: Pastile Pastile Provestra sunt disponibile în prezent în următoarele pachete și la următoarele prețuri de vânzare cu amănuntul:

 • aprovizionare cu 6 luni (pachetul Diamond): $ 224.95 (vine cu livrare gratuită în interiorul SUA)
 • aprovizionare de 5 luni (pachetul Platinum): $ 189,95
 • aprovizionare cu 4 luni (pachetul de aur): $ 154,95
 • aprovizionare de 3 luni (pachetul de argint): $ 119,95
 • aprovizionare cu 2 luni: $ 84,95
 • aprovizionare cu 1 lună: $ 49,95

Prin urmare, pe baza de comparație a prețurilor pentru furnizarea de o lună, pastilele HerSolution sunt cu siguranta pe partea de jos.

Bonus / reduceri și oferte speciale

Pastile HerSolution: pastile HerSolution vin cu mai multe daruri “libere” , inclusiv # 1 evaluat HerSolution Gel ™ prezentate pe show TV de mare succes in timpul zilei, “Medicii”. In plus, alte cadouri gratuit oferit cu diferite piețe includ free erotic masaj Ulei de lumânare de flacără ($ valoare de 9.95) , plus reduceri suplimentare uriașe privind achizițiile în vrac.

Provestra Pastile: pastile Provestra ofera un absolut gratuit de aprovizionare unic 1 an pentru utilizatorii săi cu condiția ca aceștia să împărtășească propriile lor povești de succes sub forma unei mărturie scrise de mână. In plus, diverse alte cadouri gratuite și reduceri sunt oferite pe fiecare ambalaj enumerate mai sus. Produsul este , de asemenea , inclusiv livrare gratuită în termen de Statele Unite ale Americii , dacă este achiziționată ca o livrare de 6 luni.

moneyback garanție / politica de rambursare

Pastile HerSolution: Pastile HerSolution vin cu 60 de zile / 2 luni no-întrebări- a cerut banii înapoi garanție pentru toți utilizatorii săi / cumpărători.

Pastile Provestra: În ceea ce privește partea de garanție, pastilele Provestra vin cu o / garanție similară de 60 de zile 100% restituire MoneyBack

Verdictul final – câștigător Clear

Din analiza comparativă de mai sus, ambele pastile par a fi de natură similară atunci când vine vorba de modul lor de acțiune și a efectelor. Ambele par la fel de sigure și testate în timp. Cu toate acestea, HerSolution pastile par a fi mai economice și de cost-effective.However, profilul de ingrediente este mai mare pentru pastile Provestra. Pe de altă parte, ambele pastile oferă o 2 luni garanție similară moneyback. Este, prin urmare, este dificil de recomandat doar un singur produs din aceste două.

Cel mai bun lucru de făcut este de a practica o abordare de tip “încercați înainte de a cumpăra” ca, practic, nu există nici un risc financiar implicat și de a afla pentru tine, care funcționează cel mai bine una pentru tine.

1 MONTH SUPPLY
$49.95
Reg. Price : $49.95
SAVE $0
1 Month Supply
buy now »
GOLD PACKAGE
$89.95
Reg. Price : $99.90
SAVE $10
2 Months Supply + 1 Free Hersolution Gel
buy now »
PLATINUM PACKAGE
$129.95
Reg. Price : $149.85
SAVE $20
3 Months Supply + 1 Free Hersolution Gel + Free Onetouch Vibrator
buy now »

click aici pentru a comanda HerSolution de pe site – ul oficial al »

FLASH SALE 20% OFF »