Översyn av Vigorelle Kvinna Enhancement Cream

Home » Review » Vigorelle » Översyn av Vigorelle Kvinna Enhancement Cream

Last Updated on

Är Vigorelle svaret till stora orgasmer?

vigorelle2Utan tvekan mer och mer kvinna (och män) letar efter sätt att få mer glädje och mer intensiva orgasmer i sovrummet.

Vad du hittar är det har skett en enorm explosion av upphetsning geler på marknaden, men frågan är om någon av dem fungerar.

En av produkterna som försöker få ditt företag är upphetsning gel kallas Vigorelle.

På Moon Rocket, i linje med vår totala åtagandet att upptäcka kvinnliga stimulerande geler som faktiskt producerar omskakande resultat, har vi tittat på Vigorelle Gel och här är vad vi har hittat.

Ta en titt inuti Vigorelle

Vigorelle, som enligt sin webbplats – hävdar att det är “garanterade” att ge kvinnor större glädje och lång sikt “iver” för sex.

Om du drar tillbaka omslag och undersöka vad Vigorelle har i sin lista över ingredienser, vad du hittar är de naturliga ingredienser verkar lite uppmuntrande.

  • L-aginine
  • Wild Yam
  • damiana Leaf
  • Ginkgo biloba
  • Suma Root
  • pepparmint blad
  • Vitamin A, C & E

Som ni kan se, är den första ingrediensen i listan L-arginin. Detta är alltid en bra indikation om den stimulerande gel faktiskt kommer “Stimulera” eller bara en dyr smörjmedel.

Unfortuatly, bortom L-arginin, det verkar inte finnas några andra blodflödes stimulantia. Det finns mer än tillräckligt ingredienser för att hjälpa till med torrhet och vaginal smörjning vilket är viktigt med säkrare vattenbaserade geler som Vigorelle. Men vi skulle ha föredragit att se några ytterligare stimulerande ingredienser som niacin eller Primrose.

Vigorelle är det unika med

how-to-use-VigorelleNär du jämför Vigorelle till andra stimulerande geler, de innehåller ingredienser som Wild Yam och Suma rot som är rötter som kan hjälpa till med hormon och endokrina obalans. Detta gör att det verkar som Vigorelle siktar på att behandla kvinnor för någon typ av hormon och sexuell dysfunktion.

Vad jag ledde fram till är att det kan ha gjort mer meningsfullt för Vigorelle att spendera mer tid och pengar att investera saker som hjälper med lekfullhet av kön, än en sexuell sjukdom.

Hur Kunderna Reagera

En sak är säker, det var begränsad återkoppling tillgänglig vilket inte är ovanligt för en sådan personlig produkt. Men den feedback vi läste var inte helt stödjande.

Det viktiga kommentar vi läser var hur produkten luktade och smakade. Medan vissa inte verkar tänka, var produkten inte luktfri. Eftersom vi letar efter lukt- och smaklös geler och krämer, fann vi att det är en nackdel av produkten eftersom inte alla kvinnor eller män skulle finna det roligt.

Sammantaget flesta kvinnor indikerade Vigorelle hade viss effekt, men inte alla var nöjda med det. Om du vill ge Vigorelle ett försök och du spenderar $ 109,00 får du välja en fri gåva med din beställning.

Rekommendation och Köpställen Vigorelle

Vigorelle är bara tillgänglig online på tillverkarens webbplats och några väljer andra platser. Beställning från den officiella sajten kommer att ge dig en några frågor 60-dagars full pengarna tillbaka garanti !

Just nu de erbjuder en speciell om du köper en 2-månaders leverans, får du en gratis one-touch “mini kula” (och det är inte en mixer!) Även de sänder det diskret, det kommer att komma i en icke-Standarduppg rutan så oroa dig inte om det.

1 MONTH SUPPLY
$59.95
Reg. Price : $59.95
SAVE $0
1 Month Supply
buy now »
3 MONTHS SUPPLY
$154.95
Reg. Price : $179.95
SAVE $25
3 Months Supply + Bonus Gift
buy now »
6 MONTHS SUPPLY
$289.95
Reg. Price : $359.95
SAVE $70
6 Month Supply + Bonus Gift + Free Shipping (US Only)
buy now »

Vi rekommenderar Vigorelle grund av dess höga nivå av acceptans av den medicinska industrin, dess positiv feedback från konsumenter, och dess naturliga ingredienser, och det faktum att det fungerade för mig.

Lite räcker långt, och det faktum att det kommer i en lufttät pump kommer att behålla sin fräschör och förhindra föroreningar från att komma in. Detta är en produkt som är värt något höga priset eftersom det faktiskt fungerar!

vigorelle_val_500x300

klicka här för att beställa Vigorelle från den officiella hemsidan »

 

FLASH SALE 20% OFF »