Nucă de cocos Splash – naturale de nucă de cocos ulei de Trăgând pentru igiena orală?

Home » Review » Coconut Splash » Nucă de cocos Splash – naturale de nucă de cocos ulei de Trăgând pentru igiena orală?

Last Updated on

ulei de nucă de cocos și alte produse de nucă de cocos devin rapid omniprezente în societatea modernă. Mișcarea naturală de sănătate și mișcarea de viață durabilă, atât utilizează produse de nucă de cocos pe scară largă pentru a promova de sănătate și wellness de ansamblu a corpului, înlocuind lactate cu lapte de cocos, cereale cu făină de nucă de cocos, și chiar și promovarea sănătății Microbiome cu apă chefir de nucă de cocos.

Una dintre cele mai bune alegeri pe care le face pentru sanatatea ta este de a trece în uleiuri și unturi pentru produsele de nucă de cocos. Uleiul de cocos este extrem de bogată în acizi grași cu lanț mediu, care asigură organismul cu o cantitate masivă de energie curată și de prevenire a bolilor. Cererile de ulei de nucă de cocos nu sunt limitate la bucătărie, cu toate acestea. Proprietățile unice ale uleiului de nucă de cocos este unul dintre cele mai eficiente soluții de igienă orală din lume fac.

Practica uleiului de nucă de cocos trăgând este una dintre cele mai vechi practici de igienă orală existente, și a fost folosit în medicina tradițională Ayurveda pe subcontinentul indian de mii de ani. Practica uleiului de nucă de cocos trăgând este relativ simplă și se realizează prin swishing o linguriță de ulei de nucă de cocos în jurul valorii în gură timp de 10 minute și 15, dar beneficiile pentru sănătate sunt variate și puternice.

Uleiul de cocos tragerea a fost demonstrată în mai multe studii clinice pentru a fi la fel, dacă nu chiar mai eficiente , la pastrarea dintilor curate decat pasta de dinti moderne, și conține nici una dintre substanțele chimice periculoase care sunt ambalate în pasta de dinți. Pasta de dinti moderne conține substanțe chimice , cum ar fi laurii sulfat de sodiu, care este un produs chimic industrial toxic, și fluorură, care sa dovedit a scadea inteligenta si calcifierea regiuni ale creierului.

Practicarea ulei de cocos trăgând în fiecare zi , complet elimina cariilor dentare , promoveaza o sanatate mai buna guma, reduce inflamația orală, previne respiratia urat mirositoare, vindecă carii, și chiar previne bolile de inima si acnee. Una dintre cele mai mari beneficii ale uleiului de nucă de cocos trăgând, cu toate acestea, este dinții de albire proprietăți care le oferă. În mod regulat efectuarea de ulei trăgând în fiecare dimineață a fost dovedit semnificativ albi dintii , fara a fi nevoie de produse chimice.

Un produs nou ulei de nucă de cocos trăgând face practica uleiului de cocos trăgând formulă simplă, ușor și rapid, cu un unic 100% pur de mentă infuzat. Nucă de cocos Splash devine rapid una dintre cele mai populare produse petroliere trăgând de pe piață, și este creată cu ajutorul unor tehnici durabile în întregime, organice și ecologice.

În acest articol, vom arunca o privire la soluția trăgând ulei de cocos de nucă de cocos Splash și de a afla cum funcționează pentru a vă ajuta să decideți dacă este corect igiena orală și de albire a dinților soluție pentru tine.

Ce este de nucă de cocos Splash?

Nucă de cocos Splash - naturale de nucă de cocos ulei de Trăgând pentru igiena orală?

Nucă de cocos Splash este o nucă de cocos puternic nouă trăgând soluție de igienă orală , care utilizează tehnici moderne de producție ecologică pentru a aduce practicile tradiționale Ayurveda entuziastii de sanatate tragand naturale. Creat cu ulei de nucă de cocos 100% natural, cu formula de nucă de cocos Splash este infuzat cu extract de menta organic pentru a oferi o experiență proaspătă, curată și mai alb, zâmbet luminos .

Formula de nucă de cocos Splash este complet gratuit de la oricare dintre substanțele chimice periculoase care sunt în produse moderne de igienă orală. Gratuit de la aditivi, cum ar fi conservanți, substanțe chimice, sau ingrediente sintetice artificiale, nucă de cocos Splash ofera iubitorilor de sănătate aceeași formulă ayurvedică, care a fost folosit de mii de ani.

Nucă de cocos Splash vine în pachete de 14 plicuri, ceea ce face ca procesul de tragere simplu, rapid și fără mizerie. Utilizarea de nucă de cocos Splash este la fel de simplu ca swishing uleiul în gură timp de 15 minute, care va trage departe toate impuritățile și toxinele din gură, promovarea sănătății totale de igienă orală.

Nucă de cocos Splash ulei de tras Beneficii

Nucă de cocos Splash ulei Trăgând foloseste 100% ulei de nucă de cocos naturale , combinate cu menta pentru a vă oferi dinți mai albi, respirație proaspătă și un zâmbet luminos. Acesta este dotat cu o sursă de 14 zile, care vă ajută să reducă în mod natural acumularea bacteriilor dăunătoare în gură și în continuare a îmbunătăți sănătatea orală.

 • Foloseste ulei de cocos organică și ulei de mentă
 • Amelioreaza respirația urât mirositoare cu mentă naturală
 • Ajută la reducerea riscului de gingivita
 • Întărește dinții și gingiile
 • Indeparteaza placa si petele de pe dinti
 • Conține 14 plicuri, câte unul pentru fiecare zi
 • 100% ingrediente naturale, fara aditivi

Știința din spatele nucă de cocos Splash ulei de cocos Extragere

Nucă de cocos Splash Whitens dinti - naturale de nucă de cocos ulei de Trăgând pentru igiena orală?

 

Ulei de tragere este susținută de o cantitate mare de dovezi clinice care demonstrează eficiența sa în menținerea gura curat și sănătos . Un studiu clinic efectuat în 2011 a constatat că uleiul de nucă de cocos trăgând este capabil de a preveni gingivita in intregime, precum si in mod dramatic reduce scorurile indicelui de placă bacteriană.

O altă investigație clinică efectuat în 2017 a constatat că, atunci când sunt efectuate în mod regulat, uleiul de tragere poate fi folosit ca un adjuvant puternic și eficient pentru a menține o bună igienă orală. Secretul din spatele beneficii foarte eficiente pentru igiena orală a uleiului trăgând se datorează conținutului de acid lauric ridicat de ulei de nucă de cocos, care reprezintă aproximativ 50% din conținutul total de trigliceride cu lanț mediu.

Un studiu intensiv de 30 de zile in beneficiile uleiului de nucă de cocos tragerii a fost efectuată în India , în 2015, care a constatat că conținutul de acid lauric ridicat de ulei de nucă de cocos are un efect antimicrobian puternic , care elimină bacteriile care cauzează respirația urât mirositoare, precum și îndepărtarea plăcii de pe dinti . Este ușor de înțeles de ce uleiul de nucă de cocos trăgând devine cea mai populara alternativa la periaj dintilor chimice, mai ales atunci când se analizează beneficiile pentru sănătate pe care le oferă.

Cum se utilizează Trăgând de nucă de cocos Splash ulei

 1. Ia-1 plic de nucă de cocos Splash ulei de tragere și sfâșie pentru a turna conținutul său în gură. Se recomandă acest prim lucru în dimineața pe stomacul gol.

 2. Păstrați uleiul în gură pentru un generos de 15-20 de minute și Swish ușor în jurul valorii de cum ați face cu apa de gura. Pur și simplu dau un lăturilor și trageți prin dinți în această perioadă.

 3. La sfârșitul anului de 20 de minute, scuipat uleiul și clătiți gura cu apă în mod corespunzător. Se recomandă să se spele pe dinti dupa folosirea de nucă de cocos trăgând de ulei.

Easy Sfat în timp ce trageți de ulei

Puteți utiliza, de asemenea de nucă de cocos Splash ulei de tras cu o periuta de dinti, care poate ajuta la tinta cu ușurință bacteriile și toxinele care sunt mai greu pentru a scăpa de. Și odată ce ați terminat cu înroșirea feței afară de toxine și bacterii cu ulei, păstrați peria sub apă fierbinte timp de cel puțin 10 secunde după utilizare și lăsați-l să se usuce pentru tine să-l utilizați în ziua următoare

Marturii ale clientilor

 • Am văzut acest lucru cu Megan McKenna și au fost în căutarea pentru ceva de genul asta pentru vârstele asa ca atunci cand l – am văzut am știut că trebuie să – l încercați !! Este la fel de bun cum a spus ea – are un gust frumos, nu oilly sau siropoase ca m – am gândit și , deși nu ia unele Noțiuni de bază utilizate pentru prima dată de la a treia zi am fost într – adevăr se bucură! Gura mea se simte atât de curat , după utilizarea acestuia și am avut niște pete de cafea pe dinți din față pentru vârstele pe care l – am urât întotdeauna și acum ei practic plecat !!! Mergând să cumpere ceva mai mult si recomanda – l prietenilor mei prea !!!!!! – Hannah Thomson
 • Am încercat o mulțime de alte lucruri pentru albirea dinților ca am fost mereu paranoic despre dintii mei , dar acestea au fost fie de gunoi și nu au de lucru, a avut un gust oribil pe care nu am putut sta în picioare sau erau prea chimic și rănit gura mea. Aceasta a fost o astfel de ușurare frumos ca are un gust bun și a fost blând , dar încă mai lucrat! – Anna
 • Rezultate uimitoare! Am fost folosind ulei de nucă de cocos pentru o pereche de ani acum, cu toate acestea am fost doar folosind ulei de nucă de cocos normale de supermarket – uri. Recent , a dat peste nuca de cocos Splash si este cu siguranta cel mai bun am încercat. Am observat dinții mai albi în câteva zile. – Nora Ducci
 • Impresionat cu rezultatele. A fost simplu și ușor de utilizat și de dintii mei sunt de fapt mai albi. Pa Pa Colgate! – Ciara
 • Dinții mei nu au fost niciodată mai alb !!!! – Sophia Fernandez
 • Menta adaugă un frumos lovitură Minty proaspete! Dinții mei sunt atât de mult mai albi acum si ma face mai fericit uita la mine zâmbet în oglindă. Ok , doar a dat seama cât de ciudat sună dar da rezultate foarte bune. Am înlocuit spală gura mea cu asta. – Jenny Miller

Nucă de cocos Splash Review Rezumat

Nucă de cocos Splash este modul cel mai accesibil și ușor pentru a începe cu ulei de nucă de cocos trăgând, și oferă o alternativă extrem de rentabilă la alte produse disponibile pe piață. Dacă sunteți în căutarea pentru o soluție complet organic ulei de nucă de cocos infuzat-mentă trăgând, nucă de cocos Splash este cea mai bună opțiune disponibilă.

Click aici pentru a comanda de nucă de cocos Splash Online »

FLASH SALE 20% OFF »