Lady Prelox Review: Cât de sigur și eficient este aceasta femeie Enhancer?

Home » Review » Lady Prelox » Lady Prelox Review: Cât de sigur și eficient este aceasta femeie Enhancer?

Last Updated on

Lady Prelox este o pastila pe care și-a păstrat întreaga comunitate on-line abuzz în timpul eliberării sale în 2010, cel mai probabil pentru că a fost etichetat ca noua femeie Viagra. Acest produs de sănătate naturale promite scutirea de la una dintre principalele probleme ale femeilor, care sunt adesea lăsate nesupravegheate – scăderea funcției sexuale.

Lady Prelox este un produs de Nord Pharma. Producătorul refuză să numim acest produs un medicament, deoarece ei pretind că produsul este 100% natural – prin urmare, este fabricat din ingrediente naturale, toate brevetate, care se spune că sunt suficient de puternic pentru a oferi rezultate de calitate.

Funcția principală a acestei pilula naturale este de a ajuta la creșterea sexuale de confort, dorința și plăcerea generală a femeilor inainte, in timpul si dupa actul sexual, prin creșterea fluxului sanguin și îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul organului reproductiv feminin și precum și la creier cu fir-femeie . Ea are, de fapt, a fost supus la o serie de studii clinice pentru a testa eficacitatea.

Ingrediente și cum funcționează

Deși Lady Prelox este realizat dintr – o combinatie de extracte naturale din plante, ingredientul cheie este patentat Pycnogenol . Acest ingredient provine din scoarța unui copac de pin (maritim francez). Mai multe studii clinice și jurnale au fost efectuate oferind acest ingredient într – un curs de 40 de ani.

Pycnogenol sprijina vasele de sange sanatoase. Acest ingredient promovează , de asemenea , producția de oxid nitric, un produs chimic care promovează fluxul de sânge sănătos, joacă de asemenea un rol important cu privire la modul de celule comunică organismului unul cu celălalt.

Celelalte componente importante ale Lady Prelox sunt:

  • Rosvita – Un extract de trandafir șold, acest ingredient este marcă și patentat. Acesta a fost extras din fructul / flori de trandafir sălbatic. Este un antioxidant puternic și ajută la reducerea stresului și a oboselii datorită factorului de vitamina C. De asemenea , crește circulația sângelui la nivelul membrelor.
  • L-Arginina – Un aminoacid care ajuta la producerea de oxid nitric. Așa cum am menționat mai devreme, oxid nitric joaca un rol important în circulația sângelui. Substanța a spus reglează fluxul de sânge în zona vaginale și provoacă un efect pozitiv pentru a libidoului unei persoane și satisfacția sexuală.
  • L-citrulină – Un alt aminoacid; ajută la dilatarea venelor și arterelor , reducând astfel tensiunea arterială îmbunătățirea cuiva fluxul de sânge. L-citrulina este schimbat de organism in L-arginina, care apoi este transformată fiziologic în oxid nitric.

Cum Lady Prelox Femeie Enhancer Works?

Așa cum am menționat mai devreme, Lady Prelox acționează prin creșterea fluxului sanguin în zona genitală și la organul creierului care apoi afectează în mod semnificativ dorința sexuală a unei femei. Un studiu clinic realizat de Bottari et al. (2013) testat Lady Prelox și a descoperit cât de puternic este în îmbunătățirea funcției sexuale a femeilor. Potrivit studiului menționat, îmbunătățiri sexuale au început să se manifeste pe subiecte studiului dupa 4 saptamani de utilizare Lady Prelox. În consecință, după 8 săptămâni de utilizare a produsului menționat, subiecții au prezentat niveluri ridicate ale bunăstării sexuale. The Female Testul sexuale Functia Index a fost utilizat pentru a măsura sexuale bunăstarea acestor subiecți femei. Este important de remarcat faptul că niciun subiect nu trebuie să se oprească administrarea suplimentului (din cauza efectelor adverse) pe tot parcursul studiului. În plus, sa constatat, de asemenea faptul că Lady Prelox scade nivelul radicalilor liberi din corp.

Beneficiile Lady Prelox

  • Dovedit a fi eficace în îmbunătățirea libidoului feminin
  • Bazându-se pe studiile clinice
  • Crește funcția sexuală chiar a femeilor care sunt la vârsta lor de reproducere târziu
  • Scade stresul oxidativ
  • Nu este un hormon pe bază și, prin urmare, nu interferează cu contraceptive

Lady Prelox efecte secundare

După cum a citat pe pagina Întrebări frecvente a produsului, Lady Prelox este , în general , în condiții de siguranță pentru noi și nu are efecte adverse majore au fost observate la femeile care iau aceasta. Probele de sânge de subiecți în timpul studiului clinic al produsului au fost atent monitorizate pentru orice abatere semnificativă; nimeni nu a fost observat. Cu toate acestea, se poate prezenta următoarele reacții adverse ușoare atunci când se iau acest produs de sănătate: disconfortului gastro-intestinale, amețeli , dureri de cap și greață . Lady Prelox poate reduce , de asemenea , a tensiunii arteriale sistolice și o presiune diastolică moderat. Pacienții hipertensivi ar trebui sa consulte medicii lor , înainte de a lua pastila.

Cum să utilizați Lady Prelox?

Lady Prelox este luat de două ori pe zi, preferabil în timpul meselor. Produsul are, de asemenea, instrucțiunile de pe etichetă și trebuie să-l urmeze întotdeauna. În plus, cei care iau medicamente ar trebui să întrebați medicul înainte de a începe pilula. Producătorul foarte sugerează că nu ar trebui să ia mai mult decât doza zilnică recomandată de produs.

Gând final

Este rar pentru a găsi un produs natural, care este sustinuta de cercetare clinica, dar Lady Prelox sa dovedit a fi eficace în îmbunătățirea satisfacției sexuale a femeilor în timp ce, în același timp, susținând locul său ca un produs all-naturale. Combinația de ingrediente naturale de marcă și patentat face ca acest produs un concurent puternic pe piata pilula sexuală feminină. Până în prezent, produsul a ajuns la aproximativ 10 milioane GBP în vânzări anuale, deoarece a fost lansat mai întâi.

Pe de altă parte, Lady Prelox nu este perfectă ca prea. Acesta vine cu un pret piperat de 37.95 GBP pentru un pachet de 60 comprimate. În plus, acest produs este disponibil numai în Regatul Unit, din momentul. Potrivit site-ul produsului, se vor extinde în SUA, America Latină, Asia și restul Europei, foarte curând.

Multe femei experimenteaza disfunctii sexuale, lipsa apetitului sexual și / sau performanța sexuală slabă, dar sunt prea jenat să vorbească deschis despre asta. disfunctie sexuala in randul femeilor este raspandita, poate aparea la orice varsta si pot fi cauzate de numeroși factori. probleme de performanță sexuale poate tulpina relatia ta cu un partener. Din fericire, produse de sex feminin accesoriu poate atenua aceste probleme de o viață mai sănătoasă, sexul activ. produse de sex feminin accesoriu trebuie să se bazeze pe potența de ingrediente, capacitatea de a creste senzatia sexuale si placerea, capacitatea de a spori excitatia si satisfactia sexuala si capacitatea de a restabili dorinta sexuala.

Click aici pentru cel mai bun pret de pe Lady Prelox »

FLASH SALE 20% OFF »