Gör Hallon Ketoner Plus verkligen fungerar? En detaljerad genomgång

Home » Review » Raspberry Ketone » Gör Hallon Ketoner Plus verkligen fungerar? En detaljerad genomgång

Last Updated on

Hallon keton Plus Review

Enligt Världshälsoorganisationen (WHO), fanns det cirka 600 miljoner överviktiga vuxna över hela världen och graden av fetma har mer än fördubblats sedan 1980. Som du kanske tror, ​​är detta en fråga som vanligtvis påverkar västländerna och det är därför produkter lovar den heliga graal för snabb och enkel fettförbränning är heta efterfrågan.

Hallon keton Plus Review Gör denna viktminskning piller egentligen?

Evolution Slimming är en av de många företag som vill dra nytta av denna trend. Det hävdar sin Raspberry Keton Plus produkt är ”den hetaste nya avancerade viktkontroll tillägg”. Nedan tar vi en närmare titt på denna bantning lösning för att se om det gör vad den säger om tin.

Hallon keton Plus Ingredienser

Hallon keton Plus ingredienser - Hur fungerar det?

hallon Ketoner

Den viktigaste ingrediensen i Raspberry keton Plus är naturligtvis hallon ketoner, en kemikalie som finns i hallon och andra frukter. Denna kemikalie sägs vara effektiva för fettförbränning ändamål. Detta beror på att det ökar adiponectin nivåer; detta hormon sägs att bränna fettceller.

Vissa experter tror feta individer har en hög nivå av insulin som minskar produktionen av adiponektin och tricks folk att tro att de är fortfarande hungrig. Hallon ketoner sägs också att reducera insulinnivåer vilket ökar produktionen av adiponectin.

Men skulle du behöva konsumera cirka 90 pounds av hallon för att få 100 mg av hallon ketoner; det exakta beloppet återfinns i en portion hallon keton Plus. Den rena hallon keton som finns i denna produkt är EU-godkänd vilket bör ge dig sinnesfrid.

Afrikan Mango 36: 1 Extrakt

Hallon keton Plus innehåller också mango extrakt. Denna frukt är en stapelvara i stammar i Nigeria och Kamerun, som är kända för att ha extremt låga hjärt-kärlsjukdom.

En studie publicerad i lipider i hälsa och sjukdom fann att patienter som tog 150 mg av detta extrakt två gånger om dagen visade stora förbättringar i kroppsfett, kroppsvikt och midjemått. Andra studier har visat att regelbunden användning av afrikanska Mango extrakt ledde till 8-10 pund viktminskning utan att behöva ändra livsstil.

Acai Berry Extract

Detta extrakt är motsvarigheten till 100 g Acai frukt som har cirka 10 gånger antioxidanter av röda druvor. Dessa antioxidanter ger ditt immunförsvar med ett uppsving och Acai Berry Extract kvarstår som en av de högst rankade viktminskning produkter i branschen.

En studie 2011 testade Acai Berry Extract på 10 överviktiga individer under en 30-dagarsperiod. De åt 100 g Acai frukt (motsvarande belopp i varje Raspberry Keton Plus portion) dagligen under denna period. Vid slutet av studien fanns det en minskning i varje deltagares glukos och insulinnivåer vilket innebar mer fett användes som energikälla.

Grönt te

Grönt te är en annan utmärkt källa till antioxidanter; det sänker kolesterolnivåerna och kan också potentiellt öka din energi. Tyvärr Hallon keton Plus innehåller bara 25 mg av grönt te extrakt som ligger långt under vad som anses vara en effektiv dos.

Koffein

Denna stimulerande har några fettförbränning egenskaper eftersom det bidrar till att snabba upp din ämnesomsättning. Till skillnad från andra viktminskning komplettera tillverkare har Evolution bantning motstått frestelsen att ladda sin produkt med koffein. Den innehåller bara 25 mg per portion vilket är bara en bråkdel av vad du skulle hitta i en kopp kaffe.

Resveratrol 98%

Detta tros vara en annan antioxidant som också kan förbättra din kardiovaskulär hälsa; varje portion innehåller 10 mg.

Äppelcidervinäger Powder

Detta har länge varit kämpat som ett stöd för en mängd sjukdomar som sträcker sig från ledvärk förebyggande av cancer. Det tros också vara en effektiv viktminskning ingrediens; varje portion innehåller 25 mg.

Kelp

Denna ‘superfood’ ökar sköldkörtel verksamhet som bidrar till att du behålla en hälsosam metabolism; varje portion innehåller 25 mg.

grapefrukt pektin

Denna lösliga fibrer sägs ha utmärkta avgiftande förmågor; varje portion innehåller 25 mg.

Andra ingredienser inkluderar HPMC Vegetariskt Capsule Shell, magnesiumstearat och mikrokristallin cellulosa i ganska små mängder.

Hallon keton Plus Produktinformation

Evolution Slimming är ett brittiskt viktminskning & komplettera leverantör och det utvecklade Raspberry Keton Plus; det är också det bästa stället att köpa denna produkt. Det levererar till över 70 länder runt om i världen och ger kunderna för skydd via en Trusted Shops garanti.

Hallon keton Plus är en av de bäst säljande vikt kosttillskott och # 1 hallon keton produkt på den brittiska marknaden med över 1 miljon sålda enheter hittills.

Kostnad & Dosering

Varje paket av Hallon keton Plus innehåller 60 kapslar och finns på Evolution Slimming hemsida för en speciell rabatterat pris på £ 19,95; Detta är en minskning med mer än 50% på sin normala £ 39.95 pris. Andra inköps alternativ inkluderar:

 • 120 kapslar för £ 36,95
 • 180 kapslar för £ 53,95

Du bör ta två kapslar om dagen; en vid frukost och en vid lunch. Därför ger varje paket du med en 30 dagars förbrukning. Kunderna får också en gratis kost med sina inköp.

Brittiska kunder kan dra nytta av fri frakt om de väljer leverans alternativet andra klass; First Class kostar £ 2,99 och leverans nästa dag kostar £ 8,99. Irländska kunder betala € 3,70 för leverans och ta emot paketet i 2-5 arbetsdagar. Europeiska kunder betala € 4,95 för leverans och ta emot paketet i 3-7 arbetsdagar. Alla andra kunder betala $ 5 för flygpost eller $ 30 för DHL; Flygpost tar 5-14 arbetsdagar medan DHL anländer 2-3 arbetsdagar.

Har Hallon keton Plus?

Hallon keton Plus innehåller förvisso en imponerande lista av fettförbränning ingredienser så det har vetenskapen på sin sida. Problemet är, en hel del av ingredienserna bara komma i relativt små mängder så det är svårt att avgöra om de kan vara effektiva.

Även om du kommer att få 200 mg hallon ketoner per dag som bedöms vara tillräckligt, är den afrikanska Mango Extract den enda ingrediens som är ingår i produkten i stora mängder.

Evolution Slimming webbplats är fylld med vittnesmål från nöjda kunder. Här är några utdrag av vad de säger:

”Jag tyckte att hallon keton produkt gör att jag känner mig mer energisk utan att ge mig panik och mindre hungrig så tror jag mindre om mat.”
”Jag har förlorat 2,5 sten med hjälp av hallon keton Plus.”
”9 dagar i och jag ve förlorat 9 inches off min kropp!”
”det är bra! De undertrycker verkligen min aptit så jag inte snack så mycket”

När du tar en titt på andra recensioner utanför webbplatsen, finns det fortfarande en hel del positiva recensioner men också ett antal negativa:

”En månad tar Hallon keton Plus och alla viktminskning jag har sett är 2lbs.”
”En månad inte en effekt.”
”Tre veckor efter att ha tagit dessa piller och har fortfarande inte förlorat min första pund i vikt.”

Fördelar nackdelar

Pros

 • Denna produkt kan bidra till att minska din insulinnivåer vilket ökar produktionstakten av fettförbränning hormon Adiponectin.
 • Det kan ge dig en energikick även om det inte är laddad med koffein.
 • Vid £ 19.95 för en månads leverans, är det en av de billigare kosttillskott viktminskning på marknaden.
 • Även om du inte upplever betydande viktminskning, bör mängden antioxidanter i detta tillägg bidra till att förbättra din allmänna hälsa.
 • Du behöver inte nödvändigtvis behöver för att förbättra din kost och motion men det rekommenderas för bästa resultat.
 • Kunderna kommer att få en Certificate of Analysis (COA) på begäran.
 • Evolution Slimming verkar vara ett välkänt företag och med på FOX News 2012. Det är också en certifierad webbutik med betrodda Köpare Shop Protection.
 • Den är lämplig för vegetarianer och veganer. Det är också fri från vete och gluten.
 • Evolution bantning fartyg denna produkt över hela världen med produktspårning.
 • Kunderna är skyddade av en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti, men endast för oöppnade flaskor om du inte kan göra anspråk på flaskan skadad eller felaktig vid mottagandet.

Nackdelar

 • Du bör inte ta denna produkt om du är gravid, en ammande mamma, har ett medicinskt tillstånd eller är under 18 år måste du konsultera en läkare innan du tar Raspberry Keton Plus om du passar någon av ovanstående beskrivningar.
 • Bortsett från hallon ketoner och afrikanska mango extrakt, inte de andra ingredienserna inte visas i en mängd som tyder på att de kunde vara effektiva.

SLUTOMDÖME

Hallon keton Plus är upp mot hård konkurrens i vad som är en växande nisch. Den innehåller en hel del naturliga ingredienser som kan hjälpa avgifta kroppen och detta innebär inte heller några kända biverkningar. Det är också relativt billigt enligt normerna för viktminskning tillägg industrin och kommer från ett välkänt företag.

Men medan det finns inget ‘fel’ med Hallon keton Plus föreslår mix and match natur ingrediensförteckningen är det inte så effektiv som den borde vara. Även om du kan definitivt göra mycket värre än denna produkt, det verkar finnas bättre alternativ.

Klicka här för att beställa Hallon keton Plus från den officiella hemsidan »

FLASH SALE 20% OFF »