GÅR BRESTROGEN CREAM egentlig?

Home » Review » Brestrogen » GÅR BRESTROGEN CREAM egentlig?

Last Updated on

Mange av oss kvinner havn en hemmelighet (eller ikke så hemmelig) ønske om å gå opp en cup størrelse eller to. Likevel tanken på risikabelt bryst ekstrautstyr kirurgi bringer med seg bilder av smerte – til både kropp og lommebok.

Hva hvis det var en trygg og ikke-invasiv forbedring behandling som kan bidra til å øke bryststørrelse naturlig, upping selvtillit nivåer og fremme positivt kroppsbilde som det gjør det?

Produsenter av Brestrogen krem ​​hevder deres produkt gjør underverker når det kommer til naturlig bryst ekstrautstyr, selv om Brestrogen kundevurderinger på nettet er blandet. Så, Brestrogen arbeid eller ikke?

Denne omfattende Brestrogen vurderingen vil hjelpe deg å avgjøre om ikke å kjøpe Brestrogen. Den inneholder alt du trenger å vite om den populære krem, inkludert mulige Brestrogen bivirkninger.

Lær om de virkelige resultatene som er oppnådd av kvinner som deltok i min egen Brestrogen forbrukerundersøkelse. Da kan du være dommer.

HVORFOR STOLE gjennomgang

Det er uklokt å blindt tror hver ‘mirakel’ krav som kommer fra helse- og skjønnhetsindustrien. (Dette gjelder spesielt for produktanmeldelser -? Jeg mener, kom igjen, hvor mange falske anmeldelser har du sett på Amazon Ja, tenkte jeg så Plenty..)

Når du leser dette Brestrogen anmeldelse, men hva du bør gjøre er å ha følgende i bakhodet:

 • Jeg tilbrakte 3 uker på å undersøke Brestrogen krem
 • 54 forbrukere testet kremen med mer enn 80% rapporterer positive endringer
 • To leger ble intervjuet, både deeming produktet for å være 100% sikker

HVA ER BRESTROGEN & SLIK VIRKER DET?

Utallige kvinner der ute vil spalting ekstrautstyr og å se og føles bra i strappy topper, uten å ty til risikabelt og dyrt kirurgi, så teamet bak Brestrogen kom opp med en urte krem ​​formel det hevder har ingen bivirkninger og gir gode resultater.

Brestrogen er annonsert som å være i stand til firmaet, balanse, styrke, vokse og løfte brystene naturlig. Men hvordan fungerer det?

Produsenter si det er ned til hovedingrediensen, en plante stoff som heter Pueraria Mirifica. Den eksotiske planten er høstet i skogene i Chiang Mai, Thailand, hvor lokalbefolkningen har brukt den til å fremme ungdommelighet i en tradisjon som går tilbake hundrevis av år.

Pueraria Mirifica inneholder miroestrol og deoxymiroestrol, isoflavanoids og coumesan. Disse er tenkt å stimulere og utvide fettvev i brystene samtidig bidra til å styrke melkekanalene, noe som resulterer i fastere og fyldigere bryster.

Fytoøstrogener i Pueraria Mirifica ligne hormonet østrogen, oppmuntrende brystvekst, samtidig gir økt blodstrøm til brystområdet, og legger til den fasthet faktor.

Jeg gjennomførte min egen UNDERSØKELSE med overraskende og imponerende resultater

Jeg ble fascinert av påstandene som blir gjort om Brestrogen. (Jeg bør påpeke at det ikke er noen medisinske studier av krem ​​som bevise sin effekt. Det er heller ingen studier målbandt det.)

Enkelt sagt, var jeg døende å vite, ikke Brestrogen arbeid? Jeg bestemte meg for den beste måten å finne ut var å snakke til forbrukere av kremen direkte. Jeg rekruttert totalt 54 Brestrogen kunder som hadde brukt produktet over flere måneder, og intervjuet dem om deres erfaringer med Brestrogen krem.

Resultatene var både overraskende og veldig interessant. Mer enn 80% – det er fire av fem kvinner – merket en positiv endring i deres byste etter bruk Brestrogen krem.

Av disse kvinnene:

 • 62% gikk opp en halv kopp størrelse
 • 25% gikk opp en hel cup størrelse
 • 13% gikk opp en kopp og en halv

Disse imponerende resultatene indikerer Brestrogen fungerer merkbart for de fleste kvinner, hjelpe øke deres selvtillit samt deres bust.

To viktige ingredienser GI BRESTROGEN sin makt

Hva utgangspunktet gleder meg mest om Brestrogen var at det er laget med 100% naturlige og trygge ingredienser (og jeg intervjuet to leger som bekreftet det).
Ingrediensene gir Brestrogen sin makt inkluderer:

pueraria mirifica

 • Dette er den primære forbindelsen med Brestrogen
 • Det er en plante som vokser i Thailands Chiengmai skoger
 • Anlegget blir ofte referert til som “The Fountain of Youth”
 • Antas å bidra til å vokse, heis og fast brystvev
 • Den inneholder fytoøstrogener miroestrol, coumestrol, deoxyjmiroestrol og isoflavoner, som fremmer naturlig bryst vekst
 • Disse komponentene stimulere fibroblast produksjon, bidrar brystene til å bli fyldigere og fastere
 • De arbeider også sammen for å styrke melkekanalene for perkier bryster
 • Fytoøstrogener også opprettholde kollagen i brystene, bidrar til å bekjempe sagginess

vitamin E

 • Bidrar til å forebygge aldring
 • Beskytter mot frie radikaler og giftstoffer

Mens kremen i seg selv ikke er klinisk bevist, Brestrogen viktigste ingrediens, Pueraria Mirifica, har blitt undersøkt og testet grundig.

To leger jeg konsul anses Brestrogen krem ​​trygt å bruke.

Men er det noen kontraindikasjoner. Kvinner med brystkreft, livmor eller eggstokkreft bør unngå kremen, som sin østrogen-lignende bestanddeler har potensial til å øke antall skadelige celler.

Kvinner på p-piller bør konsultere fastlegen før du prøver kremen.

NATURLIG ENHANCEMENT den enkle måten: Hvordan bruke BRESTROGEN

Brestrogen kunne ikke vært enklere å bruke. Det viktigste er å huske å fortsette å bruke den i inntil seks måneder – som anbefalt av produsenten. Så ikke stoppe hvis du begynner å se forbedring og føle resultater etter en uke. Du vil bli glad for å vite at dette er vanlig.

Men for å oppmuntre og opprettholde den beste bryst ekstrautstyr naturen kan gi, bør du religiøst bruke kremen to ganger daglig.

Bruk bare tre dråper av krem ​​for hvert program, en gang etter du dusjer om morgenen og igjen like før sengetid. Massere brystene med kremen i minst ett minutt for å oppmuntre fullt absorpsjon.

Husk at krem effekter kan variere fra kvinne til kvinne. Men som påvist av mine intervjuer med Brestrogen kunder, i noen få uker du godt kan ha større og fastere, yngre bryster.

BIVIRKNINGER: IS BRESTROGEN trygt å bruke?

Brestrogen kremen er 100% trygg å bruke, ifølge produsentene, samt de to legene jeg konsultert.

Men mens alle ingrediensene er naturlig, er det mulig at noen kvinner kan merke noen milde bivirkninger. Disse bivirkningene omfatter allergier og irritasjon.

Jeg spurte 54 kvinner som brukte kremen hvorvidt de opplevde bivirkninger, og 78% hadde ikke. Tolv kvinner fortalte merke mild hudirritasjon eller små allergiske reaksjoner.

Husk at kvinner som lider av brystkreft, livmor eller eggstokkreft bør unngå Brestrogen, så bør de som er gravide eller ammende. De på p-piller bør konsultere fastlegen før du bruker krem.

Virkelige historier: BRESTROGEN krem ​​vurderinger

ALEXANDRA, 32

“Jeg var ikke velsignet med den største byste i verden, men etter å ha tre barn og amming, jeg bare ikke føler seg trygge lenger – i det hele tatt. Min kroppsbilde var så lavt det var begynt å ødelegge mitt sosiale liv og gi meg depresjon.

Jeg visste at jeg kunne aldri ha råd til en kirurgisk brystløft slik at når jeg har lest noen positive anmeldelser av Brestrogen krem ​​på nettet, tenkte jeg, hvorfor ikke gi det et forsøk? La meg fortelle deg, jeg aldri forventet at resultatene ville være så bra! Jeg har gått opp en hel cup størrelse og min cleavage er … vel, jeg har endelig en! Jeg føler meg fantastisk!”

VICTORIA, 39

“Jeg visste ikke alltid bekymre seg om størrelsen eller utseendet på brystet mitt. Men etter hvert som årene gikk, og tyngdekraften begynte å få til å fungere, ble jeg mer og mer selvbevisst. Jeg trodde aldri en enkel krem ​​formel laget av naturlige ingredienser kan virkelig fungerer, men Brestrogen har hjulpet meg mye.

Forbedringen har gjort meg til å føle fastere og fyldigere i brystkassen, og det føles fantastisk. Det fungerer virkelig! Jeg er en fornøyd kunde!”

HVOR LENGE HAR BRESTROGEN begynner å virke?

Resultatene kan sees i så lite som en uke, ifølge produsenten.

Men de kvinnene som jeg konsul rapporterte det tar rundt 2-3 uker å virkelig merke noen forskjell. De første resultatene var oppløftende, imidlertid, og de kvinnene som stakk det ut og anvendt kremen religiøst i seks måneder fikk de beste resultatene.

ARE BRESTROGEN RESULTATER PERMANENT?

Min studie viser at bare 9% av kvinnene som har lagt merke til positive endringer med Brestrogen også opplevd et tap i disse endringene når de hadde sluttet å bruke kremen.

BRESTROGEN: fordeler og ulemper

Pros

 • Ingen smerte
 • enkel påføring
 • rimelig
 • Behagelig lukt og klistrer seg ikke til klær
 • Ingen resept er nødvendig
 • Kan kjøpes på nettet
 • Kommer i diskret emballasje
 • Ingen store bivirkninger
 • Resultater i så lite som to uker
 • Inneholder 100% naturlige ingredienser
 • Potensial til å øke bryststørrelse med 1 eller 2 kopper, avhengig av deres opprinnelige størrelse, gener, og din generelle livsstil
 • Leveres med en 60 dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • Du kan ikke kjøpe Brestrogen i butikker eller over disk
 • Resultatene varierer fra kvinne til kvinne
 • Resultatene er ikke alltid rask
 • Det fungerte ikke for én av fem kvinner jeg intervjuet
 • Ingen kliniske studier for å bevise sin effekt

BRESTROGEN: Dommen

Jeg hadde hørt at Brestrogen ga kvinner søker naturlig bryst ekstrautstyr fantastiske resultater. De var bokstavelig talt livet endring, noe som gir kvinner over hele verden selvtillit til å gå ut følelsen positivt om kroppen sin.

Jeg bestemte meg for å gjennomføre min egen forskning, som inkluderte søker den oppfatning av to leger, samt å gjennomføre en undersøkelse av 54 kvinner, som alle prøvde kremen for seg selv.

Med 80% av de kvinnene som rapporterte betydelige positive resultater kan jeg si sikkert at bruken av Brestrogen kremen har en høy sjanse for noe som resulterer i fastere, fyldigere, perkier brystene.

Husk, det inneholder alle naturlige ingredienser og er helt trygt for de fleste kvinner å bruke. Hvis det kan fungere for fire av fem av kvinnene jeg undersøkte, så det kan fungere for deg også.

Jeg sier, gi det et forsøk. Med 60 dagers pengene tilbake-garanti, har du ingenting å tape.

1 BOX
$ 74.97
Retail: $ 124.95
Savings: $ 49.98
buy now »
3 BOXES + 1 FREE
$ 224.91
Retail: $ 339.85
Savings: $ 114.94
buy now »
2 BOXES
$ 149.94
Retail: $ 239.95
Savings: $ 90.01
buy now »

Klikk her for å bestille Brestrogen fra den offisielle nettsiden »

FLASH SALE 20% OFF »