Coconut Splash – Naturlig Coconut Oil Pulling For munnhygiene?

Home » Review » Coconut Splash » Coconut Splash – Naturlig Coconut Oil Pulling For munnhygiene?

Last Updated on

Kokosolje og andre kokos produkter er raskt blitt allestedsnærværende i moderne samfunn. Den naturlige helse bevegelsen og bærekraftig leve bevegelse både bruke kokos produkter i stor utstrekning for å fremme helse og generelle kroppen velvære, erstatte meieriprodukter med kokosmelk, korn med kokos mel, og selv fremme microbiome helse med kokos kefir vann.

En av de beste valgene du kan gjøre for helsen din er å bytte ut oljer og butters for kokos produkter. Kokosolje er svært rik på fettsyrer med middels kjede, som gir legemet med en massiv mengde av ren energi og forebygge sykdom. Anvendelser av kokos olje er ikke begrenset til kjøkkenet, men. De unike egenskapene til kokosolje gjør den til en av de mest effektive munnhygiene løsninger i verden.

Praksisen med kokosolje trekke er en av de eldste oral hygiene i tilværelsen, og har vært brukt i tradisjonell ayurvedisk medisin på det indiske subkontinentet i tusenvis av år. Praksisen med kokosolje trekke er relativt enkel og utføres av swishing en teskje av kokos olje rundt i munnen i 10 til 15 minutter, men de helsemessige fordelene er varierte og kraftig.

Kokosolje trekking har blitt vist i flere kliniske studier for å være like, om ikke mer effektive til å holde tennene rene enn moderne tannkrem, og inneholder ingen av de farlige kjemikaliene som er pakket inn i tannkrem. Moderne tannpastaen inneholder kjemikalier, så som natriumlaurylsulfat, som er en giftig industrikjemikalium, og fluor, som har vist seg å senke intelligens og forkalke regioner av hjernen.

Øve kokosolje trekker hver dag helt eliminerer tannråte , fremmer bedre tannkjøtt helse, minimerer oral inflammasjon, hindrer dårlig ånde, helbreder hulrom, og selv forebygger hjertesykdom og akne. En av de største fordelene med kokos olje trekke, men er de tannbleking egenskaper det gir. Jevnlig utfører olje trekker hver morgen har vist seg å betydelig bleke tennene uten behov for kjemikalier.

En ny kokosnøttolje trekke produkt gjør praktiseringen av kokosnøttolje trekke enkel, lett og raskt med et unikt 100% ren peppermynte infusert formel. Coconut Splash er raskt blitt en av de mest populære olje trekke produkter på markedet, og er laget med helt bærekraftig, økologisk og miljøvennlig teknikker.

I denne artikkelen vil vi ta en titt på Coconut Splash kokosolje trekke løsning og finne ut hvordan det fungerer for å hjelpe deg å avgjøre om det er riktig munnhygiene og tannbleking løsning for deg.

Hva er Coconut Splash?

Coconut Splash - Naturlig Coconut Oil Pulling For munnhygiene?

Coconut Splash er en kraftig ny kokos trekke munnhygiene løsning som bruker moderne økologiske produksjonsteknikker for å bringe tradisjonelle ayurvediske trekke praksis til naturlig helse-entusiaster. Laget med 100% naturlig kokosnøttolje, kokos Sprut formel fylt med organisk peppermynte ekstrakt for å gi en frisk, ren erfaring og et hvitere, lysere smil .

Coconut Splash formelen er helt fri fra noen av de farlige kjemikalier som er i moderne munnhygiene produkter. Fri fra tilsetningsstoffer som konserveringsmidler, kjemikalier eller kunstige syntetiske ingredienser, Coconut Splash tilbyr helse-entusiaster samme ayurvedisk formel som har vært brukt i tusenvis av år.

Coconut Splash kommer i pakker med 14 poser, noe som gjør trekke prosessen enkel, rask og rot-fri. Bruke Coconut Splash er så enkelt som swishing oljen i munnen i 15 minutter, noe som vil trekke bort alle urenheter og giftstoffer i munnen, fremme total munnhygiene helse.

Coconut Splash Oil Pulling Fordelene

Coconut Splash Oil Pulling bruker 100% naturlig kokosolje kombinert med peppermynte for å gi deg hvitere tenner, friskere pust og en lysere smil. Den leveres med en 14-dagers forbruk, som hjelper deg til naturlig redusere skadelige bakterier buildup i munnen og ytterligere forbedre din tannhelse.

 • Bruker økologisk kokosolje og peppermynteolje
 • Lindrer dårlig ånde med naturlig peppermynte
 • Bidrar til å redusere risikoen for tannkjøttbetennelse
 • Styrker tenner og tannkjøtt
 • Fjerner plakk og flekker på tennene
 • Inneholder 14 poser, en for hver dag
 • 100% naturlige ingredienser uten tilsetninger

Vitenskapen bak Coconut Splash Coconut Oil Pulling

Coconut Splash bleker tenner - Naturlig Coconut Oil Pulling For munnhygiene?

 

Oil pulling er støttet av en stor mengde av kliniske bevis som demonstrerer sin effektivitet i å holde munnen ren og sunn . En klinisk studie utført i 2011 fant ut at kokosnøttolje trekke er i stand til å hindre gingivitt helt, samt dramatisk redusere plakk indeks score.

En annen klinisk undersøkelse utført i 2017 fant at når utført regelmessig, kan oljen trekke brukes som en kraftig og effektiv medhjelper til å opprettholde god munnhygiene. Den hemmelige bak meget effektive munnhygiene fordelene ved olje trekke er på grunn av høyt laurinsyreinnhold fra kokosnøttolje, som utgjør omkring 50% av det totale medium kjede triglyserider innhold.

En intensiv 30-dagers studie fordelene av kokos olje trekking ble utført i India i 2015, som fant at den høye laurinsyre innholdet av kokosolje har en kraftig antimikrobiell effekt som eliminerer bakterier som forårsaker dårlig ånde, så vel som å fjerne plakk fra tennene . Det er lett å se hvorfor kokosolje trekke blir den mest populært alternativ til kjemisk tenner børsting, spesielt når de vurderer de helsemessige fordelene det gir.

Hvordan bruke Coconut Splash Oil Pulling

 1. Ta en pose med Coconut Splash Oil Pulling og rive åpne å helle innholdet i munnen. Det anbefales til denne første om morgenen på tom mage.

 2. Holde oljen i munnen for en sjenerøs 15-20 minutter og forsiktig swish den rundt som du ville gjort med munnvann. Bare gi den en swill og trekk gjennom tennene i denne perioden.

 3. På slutten av 20 minutter, spytte oljen ut og skylle munnen skikkelig med vann. Det anbefales å pusse tennene etter bruk av kokos trekke olje.

Enkel tips mens Oil Pulling

Du kan også bruke Coconut Splash Oil Pulling med en tannbørste som kan bidra til å enkelt målrette bakterier og giftstoffer som er vanskeligere å bli kvitt. Og når du er ferdig med å skylle ut giftstoffer og bakterier med olje, holde børste under varmt vann i minst 10 sekunder etter bruk og la det tørke for deg å bruke det neste dag

kunde~~POS=TRUNC

 • Så dette med Megan McKenna og har vært på jakt etter noe som dette for aldre, så når jeg så det visste jeg at jeg måtte prøve det !! Det er så godt som hun sa – det smaker hyggelig, ikke oilly eller bløt som jeg trodde, og selv om det tar litt tid å bli vant til først etter den tredje dagen var jeg virkelig nyter det! Munnen min føles så rent etter bruk, og jeg har hatt noen kaffe flekk på mine fortennene for aldre som jeg alltid har hatet og nå er de nesten borte !!! Kommer til å kjøpe litt mer, og anbefaler det til mine venner også !!!!!! – Hannah Thomson
 • Jeg har prøvd masse andre tannbleking ting som jeg alltid har vært paranoid om tennene mine, men de var enten søppel og ikke fungerte, hadde en fryktelig smak som jeg ikke kunne stå eller var for kjemisk og vondt i munnen min. Dette var en fin lettelse som det smaker godt, og var svak, men fortsatt arbeidet! – Anna
 • Fantastiske resultater! Jeg har brukt kokosolje for et par år nå, men jeg har bare brukt vanlig kokosolje fra supermarkeder. Bare nylig kom over Coconut Splash og er definitivt den beste jeg har prøvd. Jeg la merke til hvitere tenner i løpet av dager. – Nora Ducci
 • Imponert over resultatene. Den var enkel og lett å bruke, og tennene mine er faktisk hvitere. Bye Bye Colgate! – Ciara
 • Tennene mine har aldri vært hvitere !!!! – Sophia Fernandez
 • Peppermynte gir en fin frisk minty kick! Tennene mine er så mye hvitere nå og det gjør meg lykkeligere å se på meg selv å smile i speilet. Ok bare innså hvor rart det høres men ja gode resultater. Jeg har erstattet min munn vask med dette. – Jenny Miller

Coconut Splash Se et sammendrag

Coconut Splash er den mest tilgjengelige og enkel måte å komme i gang med kokosolje trekke, og tilbyr en svært kostnadseffektivt alternativ til andre produkter på markedet. Hvis du leter etter en helt organisk peppermynte-tilført kokosolje trekke løsning, Coconut Splash er det beste alternativet tilgjengelig.

Klikk her for å bestille Coconut Splash Online »

FLASH SALE 20% OFF »