Coconut Splash gjennomgang: Hvordan trygg og effektiv er dette produktet?

Home » Review » Coconut Splash » Coconut Splash gjennomgang: Hvordan trygg og effektiv er dette produktet?

Last Updated on

Coconut Splash er en formel som er utformet for å forbedre munnhygiene og gjøre tennene dine til å være glitrende hvitt. Denne formelen vil fjerne alle flekker på tennene, forlater dem ser hvit og attraktiv. Det vil også kjempe alle bakterier i munnen din og gi deg et friskt pust. Denne formelen er sammensatt ved hjelp av alle naturlige ingredienser, fri for fyllstoffer eller syntetiske stoffer. Dette produktet er sammensatt ved hjelp av ulike essensielle ingredienser for å gi deg flere helsefordeler. Dette produktet er designet for å være en behandling som varer i 14 dager for deg å få maksimal effekt. Den er tilgjengelig på nettet, og du kan kjøpe fra merkets hjemmeside.

Produsent informasjon og påstander om Coconut Splash

 

Produsenten av kokos splash hevder å bruke naturlige ingredienser. Selskapet har 10 års erfaring, og det er kjent for å produsere kvalitets økologiske produkter. Selskapet har avdelinger over hele verden på steder som Australia, New Zealand, England og India. Selskapet selger sine produkter på nettet gjennom den offisielle nettsiden. Dette selskapet har gitt et nummer for live chat for å tilfredsstille kundene og sikre at de får gode tjenester. Kokos splash hevder å forbedre tannhelse og bleke tennene. Det fjerner også bakterier i munnen din og gir deg en frisk pust.

Hva er fordelene med å bruke Coconut Splash?

Coconut Olje- Inneholder sterk antibakteriell og soppdrepende egenskaper som bidrar til å forebygge og kurere tannråte. Mens du gjør det, hjelper Coconut Splash Oil din munnhygiene regime å bleke tennene og styrke tannkjøttet.

Peppermint Olje- Dette fullfører tannstell rutine ved å gi deg en frisk følelse i munnen. Med minty, oppkvikkende og frisk smak av peppermynte du kan bli kvitt dårlig puste.

Arbeidsprosessen og ingredienslisten

Denne formelen fungerer ved å levere essensielle næringsstoffer i munnen, som arbeider for å bedre oral helse og gjøre tennene dine sterke. Dette produktet vil bidra til å kvitte seg med bakterier fra munnen, forlater du følelsen frisk og ha en fin pust. Regelmessig bruk av dette produktet kan fjerne alle flekker i munnen og gjøre dem skinnende hvit. Det spyler også ut toksin fra munnen og forbedrer den generelle tannhygiene. Ingrediensene som brukes i denne formel er alle naturlige og fri for fyllstoffer, bindemidler, konserveringsmidler eller kunstige farger. Noen av ingrediensene som er tilstede er mineraler, oljer og vitaminer.

Fordelene av Coconut Splash

 • Den leverer essensielle næringsstoffer i munnen
 • Det fjerner alle flekker fra tennene og la dem skinnende hvit
 • Det fjerner skadelige bakterier fra munnen
 • Det hjelper å skylle ut giftstoffer fra munnen

Cons av Coconut Splash

 • Det selges kun online

Hvordan bruke Coconut Splash Oil Pulling

 1. Ta en pose med Coconut Splash Oil Pulling og rive åpne å helle innholdet i munnen. Det anbefales til denne første om morgenen på tom mage.

 2. Holde oljen i munnen for en sjenerøs 15-20 minutter og forsiktig swish den rundt som du ville gjort med munnvann. Bare gi den en swill og trekk gjennom tennene i denne perioden.

 3. På slutten av 20 minutter, spytte oljen ut og skylle munnen skikkelig med vann. Det anbefales å pusse tennene etter bruk av kokos trekke olje.

Spørsmål og svar

Hvordan virker dette produktet fungerer?
Dette produktet fungerer ved å skylle ut skadelige bakterier fra munnen fører til en forbedret oral helse.

Mulige bivirkninger

Denne formelen er sikker for bruk, og det har ikke en historie med bivirkninger.

kunde~~POS=TRUNC

 • Så dette med Megan McKenna og har vært på jakt etter noe som dette for aldre, så når jeg så det visste jeg at jeg måtte prøve det !! Det er så godt som hun sa – det smaker hyggelig, ikke oilly eller bløt som jeg trodde, og selv om det tar litt tid å bli vant til først etter den tredje dagen var jeg virkelig nyter det! Munnen min føles så rent etter bruk, og jeg har hatt noen kaffe flekk på mine fortennene for aldre som jeg alltid har hatet og nå er de nesten borte !!! Kommer til å kjøpe litt mer, og anbefaler det til mine venner også !!!!!! – Hannah Thomson
 • Jeg har prøvd masse andre tannbleking ting som jeg alltid har vært paranoid om tennene mine, men de var enten søppel og ikke fungerte, hadde en fryktelig smak som jeg ikke kunne stå eller var for kjemisk og vondt i munnen min. Dette var en fin lettelse som det smaker godt, og var svak, men fortsatt arbeidet! – Anna
 • Fantastiske resultater! Jeg har brukt kokosolje for et par år nå, men jeg har bare brukt vanlig kokosolje fra supermarkeder. Bare nylig kom over Coconut Splash og er definitivt den beste jeg har prøvd. Jeg la merke til hvitere tenner i løpet av dager. – Nora Ducci
 • Imponert over resultatene. Den var enkel og lett å bruke, og tennene mine er faktisk hvitere. Bye Bye Colgate! – Ciara
 • Tennene mine har aldri vært hvitere !!!! – Sophia Fernandez
 • Peppermynte gir en fin frisk minty kick! Tennene mine er så mye hvitere nå og det gjør meg lykkeligere å se på meg selv å smile i speilet. Ok bare innså hvor rart det høres men ja gode resultater. Jeg har erstattet min munn vask med dette. – Jenny Miller

endelige dommen

Coconut Splash er en formel som er utformet for å forbedre din tannhelse. Den er laget av naturlige ingredienser som kan levere næringsstoffer i munnen, noe som fører til bedre helse. Denne formelen kan bidra til å eliminere skadelige bakterier fra munnen, slik at du med et friskt pust. Det kan også bli kvitt flekker fra tennene, og gjøre dem ser skinnende hvitt.

Denne formelen kan skylle ut alle giftstoffer fra munnen, og gjør at du føler deg frisk. Dette produktet er designet for å brukes i 14 dager, for deg å begynne å oppleve resultatene. Konsekvent bruk kan gi deg de ønskede resultater. Dette produktet selges online fra merkets hjemmeside. Det er andre tannbleking produkter i markedet, og du bør gå for det produktet som vil tilfredsstille alle dine behov.

Klikk her for å bestille Coconut Splash Online »

FLASH SALE 20% OFF »