Capsiplex Sport Review – Nya Pre-Workout Supplement 2017 – för Män och kvinnor

Home » Review » capsiplex » Capsiplex Sport Review – Nya Pre-Workout Supplement 2017 – för Män och kvinnor

Last Updated on

Vill du göra det mesta av din träning rutin? Varför inte försöka ta pre-workout piller? Experter är överens om att före träning kost är viktig och kan i hög grad bidra till att uppnå sina långsiktiga träningsmål.

Under de senaste åren har dessa tillskott blivit allt populärare med kroppsbyggare, gym och sportälskare. De kan inte bara öka uthållighet och styrka under träningen, men de kan också hjälpa till att växa muskler och bränna fett.

Capsiplex Sport en ny pre-workout tillskott – kan ge en användare hans / hennes pre-workout näringsbehov och mer.

Vad är Capsiplex Sport?

Capsiplex Sport Review - Pre Workout fett brännare som verkligen fungerar

Namnet Capsiplex är inte nytt för hälsa och viktminskning gemenskap. Innan det grävde i kondition och sport, är Capsiplex känd och etablerad som en diet piller. Den framställs av Advanced Health, ett företag baserat i Glasgow, Skottland.

Det har handlats sina produkter sedan 2006. Advanced Health har ett bra företag rykte överväger försäljning av Capsiplex och stöd av olika kändisar för denna produkt. Med framgången med sin viktminskning tillägg, är det inte konstigt varför Advanced Health nu även knacka sport och fitness marknaden med sin senaste piller.

Finns det en skillnad mellan Capsiplex och dess Sport version? Båda tillskott har samma ingredienser och tenderar att ge samma resultat. (Detta kommer att diskuteras i detalj senare.)

Men enligt vissa omdömen och vittnesmål, är Sport-versionen en förbättring från den äldre p-piller eftersom det inte bara bränner fett, men det bidrar också öka sport och träning prestanda.

Namnet Capsiplex, kommer från produktens viktigaste ingrediensen, paprika extrakt eller röd chili. Röd chili innehåller capsaicin , som värmer upp kroppen och ökar ämnesomsättningen. Vad gör capsaicin annorlunda är som värmer upp kroppen innan någon träning eller fysisk aktivitet. Capsaicin (mer info här: https://en.wikipedia.org/wiki/Capsaicin ) bidrar också till att bränna fett. Det är därför som en person kan bränna en extra 278 kalorier per dag från att ta detta tillägg.

Så bortsett från capsaicin, vad Capsiplex Sport erbjuder att andra kosttillskott inte gör det? Låt oss ta en titt på dess naturliga och effektiva ingredienser.

Vilka är proffsen eller förmåner ?

  • Lätt att använda: Detta tillägg är enkel och användarvänlig. En kapsel med vatten, 30 minuter innan ett träningspass eller motion, är tillräckligt för att det ska träda i kraft. Oavsett om du tränar en gång i veckan, eller regelbundet tränar varje dag – du kan ta det och skörda frukterna av en bra träning. Det är också lämpligt för alla åldrar om gamla eller unga.
  • Safe: Det är säkert inte bara på grund av dess naturliga komponenter, utan också på grund av hur dess kapsel är konstruerad. Detta tillägg har en unik granulat design för att se till att ingen lider av irritation och obehag. Låt oss inse det – inte alla av oss kan stå röd chili. Den Capsimax granulat låser capsicum extrakt i sitt innersta kärna. Den använder sig av dess icke-irriterande yttre beläggning för att skydda magen och se till att den röda chili inte släpps där.
  • Fettförbrännande: Som tidigare nämnts, innehåller detta tillägg effektiva ämnen såsom capsaicin som värmer upp kroppen och bränner oönskat fett under träning. Det är fördelaktigt för dem som vill gå ner inches från midjan eller kasta bort de extra pounds.
  • Energigivande: Användarna upplever ”en positiv känsla” när du tar detta tillägg. Det ökar energi och gör det möjligt för användare att hålla längre och undvika muskel slitage.
  • Mentalt och fysiskt stimulerande: Tack vare koffein, användare som tar detta är inte bara mer perky och energi, men de är också mer uppmärksam och fokuserad. Bortsett från mental stimulans, även förbättrar syre och näringsämnen leverans i kroppen, därför garanterar maximal prestanda under ett träningspass.

Ingredienser av detta tillägg?

Det fina med detta tillägg är att den är gjord av naturliga ämnen som är säkra och beprövad. Dessa ämnen lätt absorberas av kroppen. Några av dessa ämnen är:

  • Vitamin B3 (niacin) hjälper till att öka energi och öka uthålligheten. Det bryter ner kolhydrater, proteiner och fetter och hjälper till att bekämpa fysisk och mental trötthet.
  • L-Arginin är en aminosyra som fyller kväveoxid i kroppen. Kväveoxid är ansvarig för att öka blodflödet och leverera syre och näringsämnen till muskler och andra kroppsdelar. Medan kroppen producerar naturligt L-arginin, är det lätt utmattad under intensiv fysisk aktivitet, eftersom kroppen inte kan ersätta det snabbt nog. Studier från University of Maribor och från Campbell et al. visar också att ta L-arginin kosttillskott positivt påverkar toppeffekt prestanda och muskel tolerans.
  • Piperin utvinns ur svartpeppar och ansvarar för dess bitter eller ”hotness.” Det är också känt att öka ämnesomsättningen. Forskning har visat att piperin ökar bioavailabity eller andelen av ett ämne som kommer in i kroppen cirkulation. Detta är en viktig faktor i Capsiplex eftersom piperin hjälper kroppen att ta upp andra ingredienser och hjälper till att öka deras effekt.
  • Koffein är en viktig del av detta tillägg som är ansvarig för att öka energi, bränna fett och öka kognitiv funktion. Amerikanska forskare Graham och Spriet fann att små doser av koffein hade en positiv effekt på uthållighet idrottare. Större mängder hade någon effekt på fysisk prestation och bara lett till ökade nivåer av adrenalin. Detta är anledningen till att mängden koffein i Capsiplex är liten – lika stor som en stor kopp kaffe.

Klicka här för att beställa Capsiplex Sport från den officiella hemsidan »

Vad gör studierna säga?

Till skillnad från andra kosttillskott, det finns befintliga studier om Capsiplex och dess beståndsdelar. En studie utförd av University of Oklahoma testade två grupper – en som tog Capsiplex och andra som tog placebo innan träningen.

Forskarna fann att de patienter som tog Capsiplex a) brände 3 gånger mer kalorier innan träningen, b) brände 3% mer kalorier under övningen och c) brände 12 gånger fler kalorier upp till en timme efter träningen.

En annan studie utförd av University of Oklahoma visade att Capsiplex hjälpte deltagarna ”bränna i genomsnitt 278 fler kalorier före, under och efter träning på ett löpband i en timme.” Således är produkten påstående att bränna en extra 278 kalorier inte en reklam linje eller marknadsföring, men är en solid uttalande backas upp av studier och forskning!

Vilka är de möjliga biverkningar eller nackdelar ?

De flesta Capsiplex Sport omdömen fokusera på fördelarna med tillägget. Både produktbeskrivningen och recensioner är överens om att tillägget ger knappt några negativa biverkningar, inklusive de biverkningar som normalt upplevs när du tar koffein (skakningar och svettningar), eller röd chili (irritation och obehag). Det är dock viktigt att notera att en liten andel av användare har rapporterat upplever värmevallningar.

Gravida och ammande kvinnor rekommenderas att ta försiktighet och uppmanas att se en läkare först innan du använder p-piller. Människor som har medicinska tillstånd och allergier mot någon av dess naturliga komponenter uppmanas också att konsultera sin läkare.

Tillägget får inte heller vara lämpliga för veganer eller vegetarianer. Dess kapsel är tillverkad av ett djur produkt som kallas gelatin, så att de kan ta ut den ur eget gottfinnande.

När det gäller dosering, bör användarna bara ta ett piller per dag. Ta två eller flera piller kan vara farligt och kan orsaka sömnbrist.

Capsiplex sport kundrecensioner – Vad Andra användare säger?

”Jag har använt vanlig Capsiplex i 2 år, och den nya Sport versionen är en förbättring. Det förbättrade min träning med minst 25%. Jag kommer definitivt att använda det i framtiden.”- Gary (samlas in från officiella hemsida)

”Jag försökte Capsiplex Sport över mitt träningsprogram, tog en tablett halvtimme innan jag började och fann att den sparkade som jag tränar. Det ger mig boost och energi jag behöver och mentalt kraften jag behöver för att nå målen och att skjuta mig ytterligare. Eftersom jag är en långdistanslöpare det hjälpte mig att gå vidare. Skulle rekommenderar Capsiplex Sport för någon sport.”- Darren (samlas in från officiella hemsida)

Var kan man köpa online och kostnader?

Du kan köpa produkten via deras hemsida och fylla i detaljerna i Beställ nu sidan. De har också bra erbjudanden om du köper i bulk.

Du kan också köpa produkten via telefon. Beställningar kan coursed genom deras kundservice avdelning. De är öppna 24/7.

När det gäller betalning, de accepterar alla större kreditkort. Du kan också välja att betala via check om du bor i Storbritannien. De levererar även över hela världen och erbjuder gratis leverans på varje beställning.

FLASH SALE 20% OFF »