Capsiplex Sport Review – Ny Pre-Workout Supplement 2017 – for menn og kvinner

Home » Review » capsiplex » Capsiplex Sport Review – Ny Pre-Workout Supplement 2017 – for menn og kvinner

Last Updated on

Ønsker du å få mest mulig ut av ditt treningsprogram? Hvorfor ikke prøve å ta pre-workout piller? Eksperter er enige om at pre-workout ernæring er viktig og kan i stor grad bidra til å nå sine langsiktige treningsmål.

I de senere årene har disse kosttilskudd blitt stadig mer populært med kroppsbyggere, gym og sportsentusiaster. De kan ikke bare øke utholdenhet og styrke under trening, men de kan også bidra til å vokse muskler og brenne fett.

Capsiplex Sport en ny Pre-Workout supplement – kan gi en bruker hans / hennes pre-workout ernæringsmessige behov og mer.

Hva er Capsiplex Sport?

Capsiplex Sport Review - Pre Workout Fat Burner som virkelig fungerer

Navnet Capsiplex er ikke noe nytt for helse og vekttap samfunnet. Før det dykket ned fitness og sport, er Capsiplex kjent og etablert som en diett pille. Den er produsert av Advanced Health, et selskap basert i Glasgow, Skottland.

Det har vært handel sine produkter siden 2006. Advanced Health har et godt omdømme for bedriften med tanke på salg av Capsiplex og tilslutning til ulike kjendiser for dette produktet. Med suksessen til sin vekttap supplement, er det ikke rart at Advanced Health er nå også trykke på sport og fitness markedet med sin nyeste pille.

Er det forskjell mellom Capsiplex og dens Sport-versjonen? Begge kosttilskudd har de samme ingrediensene og har en tendens til å produsere de samme resultatene. (Dette vil bli omtalt i detalj senere).

Men ifølge noen produkt vurderinger og anbefalinger, er Sport-versjonen en forbedring fra den eldre pille siden det ikke bare brenner fett, men det hjelper også øke sport og trening ytelse.

Navnet, Capsiplex, kommer fra produktets viktigste ingrediensen, paprika ekstrakt eller rød chili. Red chili inneholder capsaicin som varmer opp kroppen og øker metabolismen. Hva gjør capsaicin annerledes er som varmer opp kroppen før trening eller fysisk aktivitet. Capsaicin (mer info her: https://en.wikipedia.org/wiki/Capsaicin ) hjelpemidler også i å brenne fett. Det er derfor en person kan brenne en ekstra 278 kalorier per dag fra å ta dette tillegget.

Så bortsett fra capsaicin, hva gjør Capsiplex Sport tilby som andre tilskudd ikke? La oss ta en titt på sine naturlige og effektive ingredienser.

Hva er argumenter for eller fordeler ?

  • Enkel å bruke: Dette tillegget er enkel og brukervennlig. En kapsel med vann, 30 minutter før en treningsøkt eller trening, er nok til å tre i kraft. Enten du trener bare en gang i uken, eller regelmessig trene hver dag – kan du ta det og høste fordelene av en god treningsøkt. Det er også egnet for alle aldre enten gamle eller unge.
  • Sikker: Det er trygt, ikke bare på grunn av sin naturlige komponenter, men også på grunn av hvordan dens kapsel er utformet. Dette tillegget har en unik beadlet design for å sikre at ingen lider av irritasjon og ubehag. La oss innse det – ikke alle av oss kan stå rød chili. Den Capsimax beadlet låser capsicum ekstrakt i sin innerste kjerne. Det gjør bruk av sin ikke-irriterende ytre belegg for å beskytte magen og sikrer at den røde chili ikke frigis der.
  • Fett-brenning: Som nevnt tidligere, inneholder dette tillegget effektive stoffer som capsaicin som varmer opp kroppen og forbrenner fett under trening. Det er gunstig for de som ønsker å miste inches av midjen eller skur av ekstra pounds.
  • Energi-boosting: Brukere opplever “en positiv følelse” når du tar dette tillegget. Det øker energi og gjør det mulig for brukere å vare lenger og unngå muskel slitasje.
  • Mentalt og fysisk stimulerende: Takk til koffein, brukere som tar dette er ikke bare mer oppkvikket og energisk, men de er også mer oppmerksomme og fokusert. Bortsett fra den mentale stimulering, forbedrer den også oksygen og næringsstoffer levering i kroppen, derfor, å sikre maksimal ytelse under en trening.

Ingredienser av dette tillegget?

Det fine med dette tillegget er at det er laget av naturlige stoffer som er trygge og bevist. Disse stoffene er lett absorberes av kroppen. Noen av disse stoffene er:

  • Vitamin B3 (niacin) bidrar til å øke energi og øke utholdenheten. Det bryter ned karbohydrater, proteiner og fett, og bidrar til å bekjempe fysisk og mental utmattelse.
  • L-arginin er en aminosyre som fylles nitrogenoksyd i kroppen. Nitrogenoksid er ansvarlig for å øke blodstrømmen og levering av oksygen og næringsstoffer til muskler og andre kroppsdeler. Mens kroppen naturlig produserer L-Arginine, er det lett utmattet under intense fysiske aktiviteter siden kroppen ikke kan erstatte det raskt nok. Studier fra Universitetet i Maribor og fra Campbell et al. viser også at inntak av L-arginin kosttilskudd positivt påvirker toppeffektytelse og muskel toleranse.
  • Piperine er hentet fra svart pepper og er ansvarlig for sin pungency eller “hotness”. Det er også kjent for å øke forbrenningen. Forskning har funnet at piperin øker bioavailabity eller andelen av et stoff som kommer inn i sirkulasjonen i kroppen. Dette er en viktig faktor i Capsiplex siden piperine hjelper kroppen absorbere andre ingredienser og bidrar til å øke deres effekt.
  • Koffein er en viktig del av dette tillegget som er ansvarlig for å øke energi, brenne fett og øke kognitiv funksjon. Amerikanske forskere Graham og Spriet funnet at små doser av koffein hatt en positiv innvirkning på utholdenhet idrettsutøvere. Større mengder hadde ingen effekt på fysisk yteevne og bare ført til økte nivåer av adrenalin. Dette er grunnen til at mengden av koffein i Capsiplex er liten – lik som for en stor kopp kaffe.

Klikk her for å bestille Capsiplex Sport fra den offisielle nettsiden »

Hva sier studiene?

I motsetning til andre kosttilskudd, er det eksisterende studier om Capsiplex og dens ingredienser. En studie utført ved University of Oklahoma testet to grupper – en som tok Capsiplex og den andre som tok placebo før trening.

Forskerne fant at de fagene som tok Capsiplex en) brent 3 ganger mer kalorier før trening, b) brant 3% flere kalorier i løpet av øvelsen, og c) brant 12 ganger mer kalorier opp til en time etter trening.

En annen studie utført ved University of Oklahoma viste at Capsiplex hjulpet deltakerne “brenne et gjennomsnitt på 278 flere kalorier før, under og etter trening på en tredemølle i en time.” Dermed er produktet krav til å brenne en ekstra 278 kalorier ikke en reklame linje eller markedsføring, men er en solid uttalelse støttet av studier og forskning!

Hva er de mulige bivirkninger eller ulemper ?

De fleste Capsiplex Sport anmeldelser fokusere på fordelene av supplement. Både produktbeskrivelse og vurderinger er enige om at tillegget gir knapt noen negative bivirkninger, inkludert de bivirkninger som vanligvis oppleves når du tar koffein (risting og svett), eller rød chili (irritasjon og ubehag). Likevel er det viktig å merke seg at en liten prosentandel av brukerne har rapportert opplever hetetokter.

Gravide og ammende kvinner anbefales å ta forsiktighet og rådes til å se en lege før du bruker p-piller. Personer som har medisinske tilstander og allergi mot noen av dets naturlige komponenter er også bedt om å konsultere sine leger.

Tillegget kan også ikke være egnet for veganere eller vegetarianere. Dens kapsel er laget av et dyr produkt som kalles gelatin, slik at de kan ta den ut av sitt eget skjønn.

Når det gjelder dosering, bør brukerne bare ta en pille per dag. Tar to eller flere piller kan være farlig og kan føre til søvnmangel.

Capsiplex sport kunder – Hva sier andre brukere?

“Jeg har brukt vanlig Capsiplex for 2 år, og den nye Sport-versjonen er en forbedring. Det forbedret min trening med minst 25%. Jeg vil definitivt bruke den i fremtiden.”- Gary (hentet fra offisielle nettstedet)

“Jeg prøvde Capsiplex Sport over mitt treningsprogram, tok en tablett halv time før jeg startet, og fant ut at det sparket i som jeg var trener. Det gir meg styrke og energi jeg trenger og mentalt kraften jeg trenger for å nå målene, og for å presse meg videre. Som jeg er en langdistanseløper det hjalp meg til å gå videre. Vil anbefale Capsiplex Idrett for alle sportsgrener.”- Darren (hentet fra offisielle nettstedet)

Hvor å kjøpe online og kostnader?

Du kan kjøpe produktet via deres hjemmeside og fullføre detaljene i den rekkefølgen nå side. De har også gode tilbud hvis du kjøper i bulk.

Du kan også kjøpe produktet via telefon. Bestillinger kan rant gjennom deres kundeservice avdeling. De er åpen 24/7.

I form av betaling, de aksepterer alle større kredittkort. Du kan også velge å betale via sjekk hvis du bor i Storbritannia. De har også leverer til hele verden og tilbyr gratis levering på hver bestilling.

FLASH SALE 20% OFF »