Brestrogen Recensioner ~ Kan du verkligen förbättra din Boob storlek Med denna kräm?

Home » Review » Brestrogen » Brestrogen Recensioner ~ Kan du verkligen förbättra din Boob storlek Med denna kräm?

Last Updated on

Dussintals Brestrogen recensioner har skrivit på nätet eftersom produkten kom in i rampljuset för några år sedan.

Förpackad i en rosa 50 ML rutan lokal kräm påstår sig göra fantastiskt jobb för att återställa hängande bröst. Ingen operation krävs.

Du ansöker helt enkelt Brestrogen grädden lokalt och voila – du är en stolt ägare av en extra kupstorlek inom 6 till 7 veckor.

De är bara hävdar dock, och som ni vet – det är alltid klokt att ta vad marknadsförare säger med en nypa salt.

För det första, varför Boobs Sag?

Det är en naturlig process ännu moder natur tycks inte ha förberett oss på lämpligt sätt att ta itu med hängande bröst. Det är en oundviklig process. Och det händer alla kvinnor någon gång.

I själva verket, i motsats till vad de flesta människor tror, ​​bröst kan faktiskt börja hängande från så tidigt som 20 år.

Varför?

Eftersom bröst, till skillnad från andra delar av kroppen, inte har muskelvävnad i dem.

De har bara bindväv och ligament. Som sådan, beroende på elasticiteten i huden ligament, är detta ett problem nästan alla möter.

Du bör därför inte känns som udda ut.

Så vad exakt är Brestrogen?

Enligt tillverkaren är Brestrogen en naturlig bröst höjande grädde.

Den är tillverkad uteslutande av naturliga ingredienser och jämfördes med kirurgi erbjuder en risk- och smärtfritt alternativ.

Produkten säljs med en 60 dagars pengarna tillbaka garanti som kanske är en bra indikator på att tillverkaren är villig att stå bakom kvaliteten på sina produkter.

Uppenbarligen är produkten tillverkad i en FDA godkänd anläggning men det finns ingen uppgift om var denna möjlighet är.

Inte heller har en länk till FDA publikationer lämnats.

Med detta sagt, vår interaktion med sin kundtjänst tillhandahålls stellar resultat. De svarade på alla våra frågor på under 24 timmar.

Men hur exakt gör detta undrar grädde arbete?

Hur Brestrogen påstår sig arbeta

Metodiken är ganska rätt och slätt – grädden syftar till att återställa östrogennivåer. Dess huvudsakliga aktiva ingrediensen Pueraria mirifica innehåller vissa element som kallas fytoöstrogener .

Det är ett stort ord, men det helt enkelt hänvisar till växtbaserad östrogen. Annat än Pueraria mirifica, det finns flera andra växter som innehåller fytoöstrogener och dessa inkluderar:

 • soy
 • Korn
 • bockhornsklöverfrön
 • Fänkålsfrön
 • humle
 • Havre

Så ja, du behöver inte nödvändigtvis att tillämpa en kräm för att fylla din östrogen försörjningen. Du kan äta mer korn eller havre.

Tyvärr skulle du behöva äta onormalt stora mängder av dessa livsmedel för att se några meningsfulla resultat. Och det är där den här krämen kommer väl till pass.

En närmare titt på dess sammansättning avslöjar det är packat med extremt höga halter av Pueraria mirifica.

Ett rikt utbud av fytoöstrogener innebär att du får lagom daglig tillförsel genom att bara applicera en pint av krämen på brösten.

Ökad östrogen innehåll hjälper förlänga din mjölkgångarna som sedan expanderar fettvävnader. Slutresultatet är välformade, fastare och sexigare bröst.

Men att lägga till fettvävnad och öka storleken på enbart mjölkgångarna är inte tillräckligt för att förbättra din byst.

Det är därför Brestrogen innehåller vitamin E i sin lista över ingredienser. Som vi såg tidigare, behöver bröst inte har muskler och de enbart förlitar sig på hudens elasticitet att företaget upp.

Tack vare Vitamin E rikedom av antioxidanter och dess förmåga att återfukta huden, krämen arbetar för att exakt mål.

Finns det någon vetenskaplig grund för att använda Brestrogen?

Enligt en studie med titeln ” Bröstförstoring av effekten av fytoöstrogen ” genomfördes vid det katolska universitetet i Korea av bly forskning Jin Wha Chung, MD, fytoöstrogener har en positiv effekt på bröstutveckling.

Förutom att observerade studien en minskning av frekvenser av bröst- och livmodercancer bland människor som använde produkter rika på dessa element.

I ytterligare en studie Lamartiniere et al (1998), konstaterades att unga möss som injicerades med fytoöstrogen upplevt bättre mognaden av bröstkörtlar.

Vissa forskare är dock av den åsikten att östrogen orsakar vätskeansamling som sedan stimulerar bröstvävnaden att växa.

De citerar det faktum att vissa kvinnor går upp i vikt när man använder p-piller som bevis för att exponering för östrogen rika ingredienser kan faktiskt leda till bröstförstoring.

Enligt en artikel som förekommer på Live , det finns ett samband mellan hög fytoöstrogen intag och ökat bröst densitet. En studie publicerad i Journal of Pediatric Gastroenterology and Nutrition i 2008 rapporterade spädbarn som utfodrats med soja formel (som är rik på fytoöstrogen) hade en ökning av bröstutveckling under det andra levnadsåret.

Även om dessa konstateranden är oroande för föräldrar, de fortfarande gå en lång väg att bekräfta att faktiskt använda växtbaserad östrogen kan bidra till åtstramande av brösten.

Är Brestrogen säkert?

Jämfört med bröstförstoring operation, är ett mycket säkrare alternativ med hjälp av Brestrogen.

Det är bara fruktade biverkningar är att det kan orsaka hudirritation, särskilt om dina ökar är blåmärken eller har en redan existerande infektion.

Generellt finns det inga stora biverkningar att oroa sig – ingen smärta och inga ärr.

Den enda nackdelen är att du måste hålla applicera krämen på en dag till dag för nästan 100 dagar för att se meningsfull förbättring.

Detta står i kontrast med kirurgi som trots att en smärtsam prövning, har nästan omedelbara resultat.

Vilka andra Brestrogen recensioner säga

Hundratals, om inte tusentals, kvinnor från hela världen har redan satt produkten för att testa. Och som de säger, är det bästa sättet att lära sig om den här krämen är genom att lyssna på Brestrogen recensioner från ‘riktiga kunder’.

”Jag brukade Brestrogen i 6 veckor och var orolig eftersom jag inte såg resultaten – och sedan Bam! De var där.” Alicia, NY

”Jag ser proportionella och jag är inte längre självmedvetna. Yay för Bestrogen” Cindy, FL

”Det är värt varenda öre och det är billigare än kirurgi.” Diane, KY

”Om du är missnöjd med storleken på dina bröst, använda denna produkt och du kommer aldrig att ångra det.” Christie, MA

”Mina bröst var inte så liten, men efter amning mina två barn, började de slapp och de såg verkligen dåligt. Men denna kräm stenar. Det enda jag beklagar är att jag inte prova denna produkt tidigare.” Cynthia L .

Verkar som majoriteten av dem som har använt det har erfarenhet positiva resultat från användning av produkten.

De Fördelar och nackdelar med att använda Brestrogen

Pros

 • Tillverkad av naturliga ingredienser
 • Inga kända biverkningar
 • Lätt att applicera som du behöver bara för att sprida den på din hud
 • Jämfört med plastikkirurgi är Brestrogen mycket bättre priser (En box går för $ 129,85, eller så kan du köpa tre lådor för $ 339,95).

Nackdelar

 • Inte lämpar sig för gravida kvinnor och ammande mödrar
 • Du måste vänta i veckor för att se några resultat
 • Det finns inga adekvata studier för att bekräfta sitt långsiktiga effekter

Bedömning: inslagning upp Denna Brestrogen Review

Om du är en kvinna i åldern över 21 år, orolig om tillståndet i dina bröst, kanske du vill prova Brestrogen.

Det finns inget mycket att förlora, trots allt de har pengarna-tillbaka-garanti. Ett annat plus är att produkten levereras i diskret förpackning och så att ingen skulle veta vad du köpt.

Vår dom är att Brestrogen är värt att investera så länge du är villig att vara lite patient.

1 BOX
$ 74.97
Retail: $ 124.95
Savings: $ 49.98
buy now »
3 BOXES + 1 FREE
$ 224.91
Retail: $ 339.85
Savings: $ 114.94
buy now »
2 BOXES
$ 149.94
Retail: $ 239.95
Savings: $ 90.01
buy now »

Klicka här för att beställa Brestrogen från den officiella hemsidan »

FLASH SALE 20% OFF »