Лейди Prelox Преглед: Как безопасно и ефективно ли е тази Жена Enhancer?

Home » Review » Lady Prelox » Лейди Prelox Преглед: Как безопасно и ефективно ли е тази Жена Enhancer?

Лейди Prelox е хапче, което е запазил цялата онлайн общност, гъмжащ по време на излизането си през 2010 г., най-вероятно, защото тя бе маркирана като новата женска виагра. Този естествен здраве продукт обещава освобождаване от един от основните проблеми на жените, които често са оставени без надзор – намаляване на сексуалната функция.

Лейди Prelox е продукт на Nord Pharma. Производителят отказва да наричаме този продукт лекарство, тъй като те твърдят, че продуктът е 100% натурален – по този начин той е направен от всички естествени съставки патентовани които се казва, да е достатъчно мощен, за да доставят качествени резултати.

Основната функция на това природно хапче е да помогне за увеличаване на сексуалната комфорт, желанието и цялостното удоволствие от жените преди, по време и след полов акт, чрез увеличаване на притока на кръв и подобрява циркулацията на кръвта към женската полова орган и, както и да мозъка на женската жични , Това е, всъщност, е бил подложен на редица клинични проучвания, за да тествате неговата ефективност.

Съставки и как те работят

Въпреки, че лейди Prelox е направен от комбинация от натурални растителни екстракти, неговата ключова патентована съставка е пикногенол . Тази съставка е от кората на бор (френски морска). Няколко клинични проучвания и списания са били направени с участието на тази съставка в курс от 40 години.

Пикногенол поддържа здрави кръвоносни съдове. Тази съставка също така насърчава производството на азотен оксид, химикал, който насърчава здравословния приток на кръв, той също играе важна роля за това как клетка на организма комуникира с друг.

Другите по-важни съставки на Lady Prelox са:

  • Rosvita – А шипки екстракт, тази съставка е маркови и патентовани. Тя е била извлечена от плода / цвят на дива роза. Той е мощен антиоксидант и помага за намаляване на стреса и умората поради своята Витамин С фактор. Тя също така увеличава циркулацията на кръвта към крайниците.
  • L-аргинин – аминокиселина, която помага за производството на азотен оксид. Както бе споменато по-рано, азотен оксид играе значителна роля в кръвообращението. Най каза вещество регулира притока на кръв към областта на вагината и той предизвиква положителен ефект за един либидото и сексуалното удовлетворение.
  • L-цитрулин – друга амино киселина; това помага сътоянието на вените и артериите и така намалява кръвното налягане подобряване на човек на притока на кръв. L-цитрулин се променя от организма в L-аргинин, който след това се трансформира в физиологично азотен оксид.

Как Lady Prelox Жена Енхансерните произведения?

Както бе споменато по-рано, Лейди Prelox работи чрез увеличаване на притока на кръв към областта на гениталиите и на мозъка орган, който след това оказва значително влияние върху сексуалното желание на една жена. Клинично проучване, направено от Bottari и сътр. (2013) тестван Lady Prelox и открих колко мощен е за подобряване на сексуалната функция на жените. Според проучването, каза, сексуални подобрения започнаха да се проявяват по теми от изследването след 4 седмици от използването на Lady Prelox. Следователно, след 8 седмици на използване на посочения продукт, субектите получават високи нива на сексуално благополучие. Тестът за Жена Сексуална Index Функция се използва за измерване на сексуалното благополучие на тези жени предмети. Важно е да се отбележи, че не подлежи трябва да спре приема на добавката (поради неблагоприятни ефекти) всички по време на проучването. В допълнение, той също така е установено, че лейди Prelox намалява нивото на свободните радикали в тялото на човек.

Предимства на Lady Prelox

  • Доказали своята ефективност в подобряване на женското либидо
  • Подкрепена от клинични изпитвания
  • Повишава сексуалната функция дори от жени, които са в тяхната късно в репродуктивна възраст
  • Намалява оксидативен стрес
  • Не е хормон на базата и по тази причина не пречи на контрацептиви

Лейди Prelox Странични ефекти

Като цитира в страницата Често задавани въпроси на продукта, Лейди Prelox обикновено е безопасно за нас и няма сериозни са наблюдавани нежелани реакции при жени, които са го приемате. Кръвни проби от обекта по време клинично изпитване на продукта се наблюдават внимателно за всяко значително отклонение; нито един не е отбелязано. Въпреки това, може да се появят следните леки странични ефекти при приема на този здравен продукт: стомашно-чревни неразположения, виене на свят , главоболие и гадене . Лейди Prelox също така да намалите нечии систолното и диастолното налягане умерено. Пациенти с хипертония, трябва да се консултират с лекаря си, преди да приемете това хапче.

Как да използвате Lady Prelox?

Дама Prelox се приема два пъти дневно, за предпочитане с храната. Продуктът също има указания за етикета и човек винаги трябва да го последват. Освен това, тези, които приемат лекарства, трябва да попитате лекуващия си лекар, преди започване на хапчето. Производителят силно подсказва, че човек не трябва да отнеме повече от препоръчваната дневна доза от продукта.

Окончателно мисъл

Това е рядко да се намери естествен продукт, който е подкрепен и от клиничните изследвания, но лейди Prelox е доказала себе си, за да бъдат ефективни в подобряването на сексуалното удовлетворение на жените, докато в същото време твърди, неговото място като изцяло натурален продукт. Неговата комбинация от маркови и патентовани натурални съставки прави от този продукт силен претендент в женската сексуална пазара хапче. Към днешна дата, продуктът е достигнал около 10 милиона британски лири в годишните продажби, тъй като той е бил освободен на първо място.

От друга страна, лейди Prelox не е толкова съвършен също. Той идва с мускулест цена от 37,95 британски лири за една опаковка от 60 таблетки. В допълнение, този продукт се предлага само в Обединеното кралство, като на момента. Според сайта на продукта, те ще се разшири в САЩ, Латинска Америка, Азия и останалата част на Европа в най-скоро.

Много жени изпитват сексуална дисфункция, липса на желание за секс и / или лошо сексуалната активност, но са твърде неудобно открито да говорим за това. Сексуална дисфункция при жените е широко разпространен, може да се появи във всяка възраст и може да бъде причинено от редица фактори. Сексуални проблеми с производителността може да напряга отношенията ви с партньора. За щастие, женски продукти за повишаване могат да облекчат тези проблеми, насърчаващи по-здравословен и активен сексуален живот. Жена продукти за повишаване трябва да се основават на потентността на съставките, възможност за увеличаване на сексуалното усещане и удоволствие, способността за повишаване на възбудата и сексуалното удовлетворение и способността за възстановяване на сексуално желание.

Кликнете тук за най-добра цена на Lady Prelox »

FLASH SALE 20% OFF »